28 Mart 2024

Başarılı Sporculardan Fatsa Kaymakamı Sayın Bekir ATMACA’ ya Ziyaret

  • PDF

 

7Milli Eğitim Bakanlığı ve Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Ordu’ da düzenlenen okullar arası kros yarışmalarında dereceye giren öğrenciler, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel AVCI nezaretinde Fatsa Kaymakamı Sayın Bekir ATMACA’ yı makamında ziyaret etti. Ziyarette okul müdürü Ali YAZGI, Ticaret Meslek Lisesi beden eğitimi öğretmeni Murat KAYA ve antrenörleri Halit KOVANCI hazır bulundu.

 

Yarışmalarda öğrencilerin aldığı sonuçlardan mutluluk duyduğunu ifade eden Fatsa Kaymakamı Sayın Bekir ATMACA, “İlimizde yapılan atletizm kros yarışmalarında takım halinde ilçemiz Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri takım halinde iki tane il birinciliği elde ederek büyük başarı elde etmişlerdir. Bu başarı öncelikle kendileri açısından, daha sonra aileleri, öğretmenleri ve bizler açısından gerçekten onur verici bir başarıdır diye konuştu.

 

Atatürk'ün  "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünden alıntı yapan Fatsa Kaymakamı Sayın Bekir ATMACA, okullarını ve derslerini aksatmamalarını istedi. Sporla uğraşırken derslerinize çok çalışacaksınız. Ailenizin  ve öğretmenlerinizin sözünü dinleyin. Çünkü  sizin daha iyi bir eğitim almanız ve geleceğe  emin adımlarla  ilerlemeniz çok  önemlidir. Sizlere güvenimiz tam ve sonsuzdur.Ben hem onları yetiştiren değerli öğretmenlerimize hem de okul idarecilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah ilçemizi ve ilimizi bundan sonraki yarışmalarda bizi en güzel şekilde temsil ederler. Hem spor hayatlarında hem de bundan sonraki sosyal hayatlarında hepsine başarılar diliyorum” dedi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel AVCI ise Ordu ilinde yapılan atletizm yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve okul yöneticilerini kutluyor başarılarının devamını diliyorum dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde