16 Nisan 2024

Fatsa Belediyespor Protokolü Ağırladı

  • PDF

fatsaspor 640x455

Fatsa Belediyespor yöneticileri protokol üyelerini Fatsa Belediyesi Çamlık Restoran’da ağırladı.

Düzenlenen yemeğe Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Arslan, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Çetil, FATSO Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa Belediyesi Başkan Yardımcıları Muharrem Aktepe ve Bülent Yücetepe, Fatsa Belediyesporlu yöneticiler ve takım futbolcuları katıldı.

Birlik ve Beraberlik İçinde Kent Olarak Başarıya Kenetlendik

Düzenlenen yemekle ilgili açılış konuşmasını gerçekleştiren Fatsa Belediyespor Kulüp Başkanı Muammer Coşkun: “Kulübümüzce düzenlediğimiz kaynaşma ve birlik yemeğine katılımınızdan dolayı çok memnun oldum. 10. Hafta sonunda takımımız 18 puanla 3. sırada yer alıyor. Birinci sırada yer alan Çarşambaspor’un ise 22 puanı var ve bizlerden de 1 maç fazlasıyla bu puanda bulunuyor. Güzel başlamak tabii ki önemli ama inşallah bu ligi şampiyon bitiren Fatsa Belediyespor olur. Bu bir bayrak yarışıdır. Bundan 10 yıl önce tribünde olan bizler bugün bu takımı yöneten kişiler olduk. Türkiye’nin değişik yerlerinden kurduğumuz Fatsa’dan da aramızda arkadaşları bulundurduğumuz takımımızın 3.lig’e yükseleceğinin inancındayım. Bu sorumlulukla her şeyin bilincinde olarak devam ediyoruz. “O Sene Bu Sene” sloganıyla bir yola çıktık ve şampiyon olarak bu yolu tamamlamak istiyoruz. Bizlere her konuda destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde kent olarak başarıya kenetlendik. Taraftarımızı da çok teşekkür ediyorum. Bizlere her zaman tam destek vererek güç veriyorlar” dedi.

Tüm Desteğimizle Takımımızın Arkasındayız

Bizler onuruna kaynaşma yemeği düzenlendikleri için kulüp yöneticilerine teşekkür ediyorum diyen Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan: “Fatsa Belediyesi olarak maddi manevi desteklerimizi sunuyoruz. Belediye yasasının bizlere vermiş olduğu yetkiyle amatör spor kulüplerinin hepsine imkanlar doğrultusunda bu yardımı yapıyoruz. Fatsa Belediyespor en üst seviyede ilçemizi spor dalında temsil ettiği için elbette ki daha fazla katkı sağlıyoruz. Bölgesel amatör lig’de mücadele veren ilçemizin takımı Fatsa Belediyespor’u 3.Lig’e çıkartmak için bir beklenti ve gayretin içerisindeyiz. Daha önce 3.lig’de mücadele etmiş bir takım BAL Lig’ine bu takımımız yakışmıyor. Bizlerde profesyonel lig’e çıkarmak için takımı hep birlikte kollarımızı sıvadık. Bu zamana kadar gayret ve çabalarımız direkten döndü ama bu yıl kesinlikle gol olacağına inanıyorum. Sezon öncesi futbolcu arkadaşlarımızla bir araya geldiğimizde bizlere şampiyonluk sözü verdiler. İnşallah Bu yıl 3:lig’e çıkacağımıza inanıyorum. Bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

2013 Yılı Bizim Şampiyonluk Yılımız Olsun

Fatsa Kaymakamı Bekir atmaca ise: “Kaynaşma yemeğini tertip eden kulüp yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Teknik heyet, futbolcu arkadaşlarımız ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla bir araya geldik. Fatsa’ya baktığımızda nüfus olarak 100 Bin üzerinde kişiye hizmet ediyor. Bizim amacımız biran önce bölgesel amatör ligden çıkıp profesyonel ligde mücadele etmektir. 2013 Fatsa için 3 lig’e çıkma yolu olur. Grubumuzu lider bitirip şampiyon olmak istiyoruz. Tüm takım yöneticilerine, teknik heyetine ve futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

fatsasporr 640x430

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde