29 Mart 2024

Fatsa Belediyespor Takvim Çekimi Yaptı

  • PDF

takvim 640x430

takvimm 640x430

Fatsa Belediyespor Yönetimi Şehir Stadında futbolcular ve teknik heyet ile takvim çekimi için buluştu. Burada Kulüp Başkanı Muammer Coşkun, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve Teknik Direktör Sinan Bayraktar açıklamalarda bulundular.

Fatsa Belediyespor Kulüp Başkanı Muammer Coşkun 2012–2013 futbol sezonu için güzel bir kadro ve güzel bir yönetim kurduklarını belirterek, “Teknik ekip olarak Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’ı ziyaret ettik. Bizim bu ziyaretimizi kırmadılar kendilerine şahsım ve yönetim kurulu adına çok teşekkür ediyorum. Bu sene güzel bir taraftar kitlesine sahip olduk. Fatsa’da bu heyecanı gördük ve artık taraftarlar bu hafta nereye gidiyoruz gibi sorular sormaya başladılar. Futbolcularımızla, teknik ekibimizle, başkanımızla, yönetimimizle beraber bir takvim çalışması yapmak istedik. Yapılacak olan takvimimizde futbolcularımızın ve bizlerin resimleri olacak. Aynı zamanda oynayacağımız lig fikstürümüz olacak. Ve bu takvimi Fatsa halkımıza ücretsiz olarak dağıtacağız. Burada amacımız takımımızın her hafta yapılacak olan maçların kimlerle olacağı belirlensin ve Fatsa’daki birlik bütünlüğü arkadaşlarımızla sağlayalım istedik. İnşallah en sonunda kazanan Fatsa halkı olacak. Fatsa Belediyespor olarak bu sene biz her şekilde şampiyonluğa hazırız. İnşallah Allah bizleri bu konuda utandırmaz ve halkımıza karşı mahcup etmez” dedi.

“Bu Sene Daha Heyecanlı Daha Umutluyuz”

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ise, Fatsa Şehir Stadyumunda Fatsa Belediyespor’un yönetici ve futbolcu kadrosu ile bir araya gelmekten mutlu olduğunu ifade ederek, “Yeni yıl vesilesiyle arkadaşlarımız bir takvim yapmayı düşündüler. Amacımız vatandaşları Fatsa Belediyespor’un bu sezondaki maçlarını birebir bilmeleri aynı zamanda bir kaynaşma olması için bunu yapıyoruz. Fatsa Belediyespor yeni yönetimiyle bu sene gerçekten yeni bir heyecan kattı. Bu zamana kadar olan tüm yönetimlere de Fatsa Belediyespor’a verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu sene Muammer beyin başkanlığında yeni yönetim yeni bir kadroyla “O Sene Bu Sene” diyerek çok güzel bir sloganla bütün heyecanıyla sezonu açtı ve devam ediyor. Gerçekten başarılı bir sezon geçiriyoruz. Bu sene de her sene olduğu gibi hedefimiz 3.lige çıkmak. Ve bu sene daha fazla heyecanlı daha fazla umutluyuz inşallah bu sene 3.lige de çıkarak Fatsa’yı, Fatsa Belediyespor’u layık olduğu yerlere taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Burada herkesin katkısı ve emeği var biz belediye olarak Fatsa Belediyesporumuza her türlü desteği veriyoruz. Yönetimdeki arkadaşlarımız maddi manevi her türlü desteği veriyor. Ama tek başına olmuyor Fatsalı hemşerilerimiz, Fatsa’yı seven hemşerilerimizde, futbolu seven hemşerilerimizde desteklerle hep beraber buraya kadar geldik. Bundan sonra da bu yolumuza devam edeceğiz. Ben Fatsa Belediyespor’umuza her şeyi ile beraber bir kez daha başarılar diliyorum. Allah futbolcularımızın ayaklarına taş dokundurmasın diyelim onlara da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

“Mutlu Sona Birlikte Ulaşacağız”

Fatsa Belediyespor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar’da, “Ben gruba son derece inanıyorum. Uzun maratonda ufak tefek sıkıntılar olacaktır, onlarında bilincindeyiz. Tecrübelerimiz bunu söylüyor. Önemli olan sezonun sonunda layık olduğumuz profesyonel lige hep beraber inşallah mutlu sona ulaşacağız” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde