29 Mart 2024

Yıldız: “Şampiyonluk Yolundan Dönmeyeceğiz”

  • PDF

murat yildiz 640x428

Fatsa Belediyespor Genel Kaptanı ve Basın Sözcüsü Murat Yıldız geçtiğimiz haftayı 3 puanla kapatan takımımız Fatsa Belediyespor’u değerlendirdi.

Herkesin gereken özveriyi gösterdiğini belirten Yıldız: “Hiç şüphemiz yok ki herkes özveriyle, mücadele etmeye çalışıyor, bu konuda sıkıntımız yok. Sıkıntımız bunu sahaya tam olarak yansıtamıyor olmamız diyebilirim. Maddi ya da manevi olarak sorunumuz yok, biz hep beraber büyük bir aileyiz” dedi.

Yıldız birincil hedefin şampiyonluk olduğunu belirterek: “Bizim öncelikli hedefimiz şampiyonluk ve şampiyon olmanın mücadelesini veriyoruz. Bunu yapabileceğimize inanıyoruz şu anki hedefimiz ise aradaki farkı kapatmak. İlk yapılan mücadelelerde 3 maçta 3 galibiyet almıştık ama son yapılan maçlarda 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet olması liderliğe şimdilik engel oluyormuş gibi görünebilir. Ancak arada çok fazla fark yok ve o farkın kapanacağına inanıyoruz” dedi.

“Bahanelerin Arkasına Saklanmıyoruz”

Yıldız: “Puan alamadığımız maçlarda hakem sorunu, sakatlıklar gibi sorunlar yaşadık ama bunları bahane olarak gösterip arkasına sığınmıyoruz. 3 puan almak zor değil fakat şu an oynadığımız futbol ile işimiz çok zor diyebilirim. Biz takımımıza, futbolcularımıza, teknik ekibe güveniyoruz. Taraftarımıza ayrıca çok teşekkür ediyorum statları dolduruyorlar ve muazzam bir şekilde ilgi gösteriyorlar. İnşallah bu sene başaracağız eksik yerler varsa hocamızın bize rapor etmesi yeterli hiçbir masraftan kaçmayacağız bu sene şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde