16 Nisan 2024

SAİT TAŞ SUSKUNLUĞUNU BOZDU;

  • PDF

st30-04--2014

“Maalesef filler savaştı, çimler ezildi”

Fatsa Belediyespor’un kemikleşmiş ve kangren olmuş problemlerinin olduğunu söyleyen Fatsa Belediyespor eski teknik direktörü Sait TAŞ; “kalıpların kırılarak kulübün her kademesinde ciddi revizyonların olması gerektiğini” ifade etti.

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Fatsa Belediyespor eski teknik direktörü Sait TAŞ; “Fatsa Belediyespor ancak yorulmamış beyinlerle hareket edip, yeni heycanlara yelken açarak hakettiği yerlere gelebilir. Bundan sonraki süreçte duygusal olmadan, realist bir şekilde davranılarak varolan problemler ortaya konulmalıdır ” dedi.

“Yönetimde bütünlük kayboldu. Çözüm değil, sorun üretilmeye başlandı”

Herkesin herşeyi bildiğini söyleyerek, kulübün ödemeler konusunda çok büyük sıkıntı yaşadığını belirten Sait TAŞ; “ Elde tutmayı düşündüğümüz önemli futbolcular kulübün yaşadığı ekonomik sıkıntılar yüzünden takımdan ayrıldı. Gitmelerini istemediğimiz futbolcular takımdan ayrılınca sıkıntıya düştük. Yeni yapılacak olan transferde geciktik. Yönetimde bütünlük kayboldu. Çözüm değil, sorun üretilmeye başlandı. Yeni yapılacak olan transferlerin netleşmemesi ve biran önce bitirilememesi sonucu yeni baştan oluşturulan takım sağlıklı bir şekilde müsabakalara hazırlanamadı. Benim takımı hazırlamam için yeterli ortamın oluşturulamayıp; ardından gelen sakatlıklar seri beraberlikleri getirdi. Sonuç olarakta koca bir sezon boşa gitmiş oldu. Maalesef filler savaştı, çimler ezildi” şeklinde konuştu.

“Yorulmamış beyinlere ihtiyaç var”

Bundan sonraki sürecin zor bir iş olmadığını söyleyen Sait TAŞ; “ Yorulmamış beyinlerle ve yeni heycanlarla Fatsa Belediyespor hakettiği yerlere gelecektir. Kulüp içerisinde ciddi anlamda revizyonlar yapılmalıdır. Fatsa Belediyespor ancak realist olarak problemlerini ortaya koyarak 3. lige çıkabilir. Ben kısa bir dönem bu takımda görev yaptım ve bu kısa sürede Fatsa’yı ve Fatsalıları çok sevdim. Fatsadaki tüm dostlarıma saygılarımı ve sevgilerimi gönderiyorum ” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde