18 Nisan 2024

Merzifonspor: 0 Fatsa Belediyespor: 2

  • PDF

spor6-11-2013Fatsa Belediyespor, bu hafta deplasmanda Merzifonspor’la yaptığı karşılaşmayı 0-2 kazanarak Fatsa’ya zaferle döndü.

İlk yarısı başa baş mücadeleyle geçen maçın golleri ikinci yarıda geldi. İlk dakikalarda eline top değdiği gerekçesiyle sarı kart gören Özgür, 55. dakikada rakibine faul yapınca ikinci sarı karttan kırmızıyı görerek takımını on kişi bıraktı. Fatsa Beldiyespor’un on kişi kaldıktan sonra daha iyi futbol sergilediği görüldü. O dakikadan sonra oyuna ağırlığını koyan Fatsa Belediyespor, 76. dakikada Uğur’un kaydettiği golle 0-1 öne geçti. 82. dakikada Fatih’in attığı golle 0-2 öne geçen Fatsa Belediyespor, maçı bu skorla tamamladı.

Geçen hafta hocası istifa eden FatsaBelediyespor’un, güzel bir futbol ortaya koyması, üstelik gollerin on kişi kaldıktan sonra kazanılması, Merzifon deplasmanının unutulmaz ayrıntıları oldu. Öte yandan liderin puan kaybetmesiyle aradaki puan farkı 2’ye inerken, geçen hafta istifayla sonuçlanan olaydan sonra futbolcuların daha da hırslandığı ve var güçleriyle oyuna asıldıkları bildirildi.

Maçın ardından sorularımızı yanıtlayan Kulüp Başkanı Muammer Coşkun; takım olarak bazı sıkıntılar yaşadıklarını, bunun her takımda olabileceğini ancak Fatsa Belediyespor’un Merzifon’da oynadığı futbolunu her maçta sergilemesi gerektiğini söyledi. Futbolcularını büyük bir içtenlikle kutladığını ifade eden Coşkun; “Her bakımdan güzel bir maç oldu. Öncelikle çok iyi karşılandığımızı söylemek isterim. Bu anlamda Merzifonspor yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Öte yandan burada görev yapan bazı Ordulu hemşerilerimizle birlikte olduk. Merzifon Kaymakamı bizi çok iyi karşıladı. Kendisinin Korganlı olduğunu öğrendik. Fatsalı polis arkadaşlarımızla tanıştık. En önemlisi de Amasya İl Emniyet Müdürü’nün maçı izlemeye gelerek, bizi çok iyi karşılamasıydı. İlk yarı gol bulamadık ama ikinci yarının başında on kişi kaldıktan sonra her nedense daha iyi onamaya başladık ve golleri bulduk. Daha ne isteyebiliriz ki? Bundan iyisi can sağlığı…” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde