28 Mart 2024

Fatsa Belediyespor’da Şok Yenilgi 3-1

  • PDF

mac25-9-2013Bölgesel Amatör Lig 4. grubun 1.haftasında Ordu Durugöl stadında oynanılan müsabakada Soya Gençlikspor’a konuk olan temsilcimiz Fatsa Belediyespor sahadan 3-1 skorla yenik ayrılarak herkese şok yarattı. 
Maçtan Dakikalar

Dakika 4’de karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı ev sahibi takım Soya Gençlikspor’dan geldi. 9 numaralı futbolcuları Aykut ceza sahasına girmeden vurduğu top zayıf kalınca kalecimiz Engin topu rahat bir şekilde kontrol etti. 
Dakika 6’da Fatsa Belediyespor’un golü geldi. Güzel bir pas trafiği ile defans oyuncusu ceza sahasına girmeden güzel bir vuruş yapan Yusuf Bulut takımını 1-0 öne geçirdi. 
Dakika 8’de ise Soya Gençlikspor’un golü geldi. Geçen yıl Fatsa belediyespor’da forma şansı bulamayan ve maça çok iyi başlayan Sergen 27 metreden çok şık bir vuruşla kaleci Engin’i avladı ve maçta skor 1-1 oldu. 
Dakika 15’de yine Soya Gençlikspor’un atağı oldu. Ceza sahası dışından attığı müthiş çalımlarla rakiplerinden sıyrılan genç Aykut harika şut’u az farkla dışarı çıktı. 
Dakika 17’de bu sefer Soya Gençlikspor takımı adına Sergen gol pozisyonuna girdi. Düzgün bir şekilde kaleye şut çeken Sergen’in vurduğu top az farkla dışarı çıktı. 
Dakika 19’da maçın yıldızı olan Aykut yine gol pozisyonuna girdi. Güzel şutlarından birini deneyen Aykut bu sefer yine aynı güzellikte şut çekti ve top yine az farkla dışarı çıktı.
Dakika 24’de rakibine faul yaparak durduran Fatsa Belediyespor’lu oyuncu Yusuf’u hakem Selçuk Uyuşkan sarı kart’la cezalandırdı. 
Dakika 33’de sol kanattan pozisyon bulan Fatsa Belediyespor oyuncusu Ali Ömür güzel bir pozisyonu cömertçe harcadı. Taraftarlarda bu duruma tepki gösterdi. 
Dakika 39’da Ali Ömür’ü sert bir faulle düşüren Soya Gençlikspor oyuncusu Ali Dede sarı kart gördü. Faul atışını kullanan Fatsa Belediyespor’da güzel bir serbest vuruş organizasyonuyla topla buluşan 7 numaralı futbolcumuz Semih Özdemir topu direğe nişanlandı. Kademeye giren Soya Gençlikspor defans futbolcuları topu ceza sahasından uzaklaştırarak tehlikeyi önlediler.
Dakika 43’de ceza sahasına giren Soya Gençlikspor’un oyuncusu Sefa’yı düşüren Fatsa Belediyespor’lu oyuncu Ali Berety’e ye hakem sarı kartla cezalandırdı. ilk yarıda başka atak olmayınca taraflar soyunma odaları 1-1 skorla gitti.
İkinci Yarı
Fatsa Belediyespor ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Defans oyuncusu Ali Berety yerini Yalçın Küçük’e bıraktı. 
Dakika 49’da Fatsa Belediyespor organize geliştirdiği atakta oyuna yeni giren Yalçın Küçük’ün ortasında topla buluşan 9 numaralı futbolcumuz Gökhan boş kaleye gol atamadı. 
Dakika 50’de Soya Gençlikspor futbolcuları güzel paslarla top çevirirken bu dakikalarda takımımızın defans oyuncuları yaptıkları hatalar ile teknik direktör Soner Büyükergün’ü kızdırdılar. Bu saatten sonra devamlı uyarılarda bulunan teknik direktör Soner Büyükergün oyuncularına uyarılarda bulundu. 
Dakika 56’da Soya Gençlikspor’lu futbolcu Kamikan Keskin’in müthiş şutunu kaleci Engin çıkardı.
Dakika 60’da Soya Gençlikspor’un golü geldi. Güzel paslar sonucu topla buluşan maçın yıldızlarından Aykut şık bir vuruşla takımını 2-1 öne geçirdi. 
Dakika 63 Fatsa Belediyespor kullandığı korner vuruşunda kaptan Mehmet’in vurduğu kafa vuruşu az farkla dışarı çıktı. 
Dakika 89’da topla buluşan Soya Gençlikspor futbolcusu Ali İrşat Türkmen takımını 3-1 öne geçirdi. 
Maç bu skorla biterken özellikle maç sonucu oynadıkları oyunları beğenmeyen Fatsa Belediye sporlu taraftarlar başta teknik direktör Soner Büyükergün olmak üzere futbolculara da tepki gösterdiler. 
Stad: Ordu Durugöl Stadı
Hakemler: Selçuk Uyuşkan** Arif Köroğlu** Sezgin Şahbaz*
Soya Gençlikspor: Akın****, Yunus Emre****, Uğur***, Serhat****, Ali****, Sefa***, Aykut*****,Sergen*****, Kamikan***, Serkan***, Necdet***
Fatsa Belediyespor: Engin*, Yusuf**, Emre*, Özgür**, Mehmet***, Aly Berete**, Semih*, Mahir*, Gökhan*, Uğur*, Ali*
Sarı Kartlar: Aly Berete, Özgür, Yusuf(Fatsa Belediyespor)- Sergen, Serkan, Semih, Aykut(Soya Gençlikspor)
Maçtan Notlar
• Maçı eski içişleri Bakanı Ak Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin’de izledi. 
• Sezonun ilk maçında yenilgi alarak tüm taraftarlarımızı üzdük.
• Geçen yıl Fatsa Belediyesspor’da forma şansı bulamayan ve Soya gençlikspor’a transfer olan Sergen Katırcıoğlu maçın yıldızı oldu.
• Genel olarak takımda uyumsuzluğun olduğu gözlendi.
• Başkan Muammer Coşkun futbolcuların ve teknik heyetin sirkelenerek böyle bir hata yapmamaları konusunda uyarılarda bulundu.
• İlk maçında Sinan Cındık ikinci yarı oyuna girerek iyi bir futbol sergiledi
• Seyircilerden en çok tepkiyi oynadığı kötü futbolla 7 numaralı futbolcumuz Semih Özdemir aldı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde