28 Mart 2024

İlk WİP Kartı Av.Hayati Yılmaz Aldı

  • PDF

vip11-9-2013Fatsa Adliyesi avukatlarından Av.Hayati Yılmaz, Fatsa Belediyespor’un bu sezonki Wip kartından satın alarak kulübe katkıda bulundu. 
Av.Hayati Yılmaz’a Wip kartını Fatsa Belediyespor Kulübü Başkanı Muammer Coşkun yönetici Yılmaz Şerbetçi takdim etti. 
Fatsa Belediyespor Kulübü Başkanı Muammer Coşkun Av.Hayati Yılmaz’a katkılarından dolayı teşekkür ederek, “Geçen sezon başlattığımız uygulama ile şeref tribünümüzde 100 adet Wip koltuğumuz bulunmaktadır. Wip kartımızdan bölgemizdeki sayılı iş adamlarına vereceğiz. Ayrıca kulübümüze destek için tanesi 50 TL’den kombine kart da bastıracağız. Av.Hayati Yılmaz ağabeyimize bundan sonra maçlarımızda yanımızda görmek istiyoruz. Kendi sahamızda 13 tane maçımız var. Taraftarlar için de giriş ücretini 5 TL’den yapacağız. 13 maçta taraftarlarımızdan kişi başı 65 TL gelir bekliyoruz. Sadece iş adamlarımızın, belediyemiz katkısıyla bu işler yürümüyor. Biz az da olsa taraftarlarımızdan da katkı bekliyoruz. Spor sever herkesin desteğine ihtiyacımız var. Gerekli desteği aldığımızda özlem duyduğumuz 3.Lige çıkmak daha kolay olacaktır” dedi.

Fatsa Belediyespor’u Takip Ediyorum
Av.Hayati Yılmaz ise Fatsa Belediyespor’u takip ettiğini ifade ederek, “Futbol takımımızın başarılarının devamını diliyoruz. Fatsa Belediyespor’u Muammer Başkanımızın başkanlığında 3.Lige çıkmasını arzu ediyoruz. Sportif aktivitelerin parasız dönmesi mümkün değil. Bu bakımdan biz de katkıda bulunalım istedik. Fatsa Belediyespor yönetiminin böyle bir çalışma yapması güzel olmuş” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde