28 Mart 2024

Fatsa Belediyespor Genel Kaptanı Ahmet Canbaz “Bu Sezon ki Transferi Kapattık”

  • PDF

ahmet 21-8-2013Fatsa Belediyespor Genel Kaptanı Ahmet Canbaz Nevşehir kampını ve takımla ilgili genel değerlendirmelerde bulundu.

Çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten ve yeni transferleri kamptaki hazırlık maçlarında performanslarını gördüklerini ifade eden Genel Kaptan Ahmet Canbaz: “ Takımımız lig öncesi hazırlık amacıyla Nevşehir’de kampta bulunuyor. Kampı ziyaret ettim. Takımımızın kaldığı otel ve tesisler gerçekten tam anlamıyla muhteşem. Bu anlamda öncelikle takımımıza kamp olanağı sağlayan Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan ve Yardımcısı Muharrem Aktepe’ye katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Takımın çalışmaları gayet iyi gittiğini gördük. Takımız orada birçok hazırlık maçı yaptı ve önemli rakiplerle oynadı. İlk hazırlık maçını 3.Lig ekiplerinden Payas Belediyespor ile yaptı ve 3-2 bu maçtan galip gelmeye bildi. Ardından ikinci maçında Türkiye’de kendini kanıtlamış bir takım olan YimpaşYozgatspor ile bir maç yapıldı ve bu maçta 2-2 berabere bitti. Hazırlık maçlarında gördüğümüz eksikleri teknik heyetimizle birlikte tespit ettik. Tespitlerimiz sonucu sağ bek ve orta saha oyuncusu takviye yapma kararı aldık. Bu transferleri de orada gerçekleştirdik. Lig kadromuz hazır. Herhangi bir transfer düşünmüyoruz. Olağan üstü bir durum olmadığı sürece bu sezon ki transferi kapattık. Bu anlamda mutluyuz. Bu yıl kendi grubunda lider olarak 3.Lig’e çıkacağına inanıyoruz. Fatsalı futbolseverler hiç merak etmesin hedefimiz olan 3.lig’e bu yıl inşallah çıkacağız” dedi.

Maalesef Dışarıdan Değil Yönetimden Bazı Arkadaşlarımız Takımda Zayıf Futbolcular Olduğu Yönünde Ön Yargıları Var

Transferleri gerçekleştirirken Transfer komitesinin olağan üstü çalışmaları ve katkılarıyla gerçekleştirdiklerini belirten Genel Kaptan Ahmet Canbaz: “Transfer komitesi başkanı Tapu müdürümüz, Erdoğan Atik birçok teknik adamdan daha çok geniş bir çevresi var. Transferlerin çok büyük bir bölümü müdür beyin istemi doğrultusunda, seçimi doğrultusunda değil müdür bey’in çabaları ile oldu. Transfer için bizlere verilen isimleri en iyi şekilde araştırdı ve sadece futbol karakteri değil adam gibi adam karakterliğini de göz önünde bulundurarak transferlerini gerçekleştirdik futbolcularımızın. Maalesef dışarıdan değil yönetimden bazı arkadaşlarımız takımda zayıf futbolcular olduğu yönünde ön yargıları var. Bu arkadaşlarımız takımın bir antrenmanını, bir tek maçını bile izlemeden bu şekilde bir kamuoyu oluşturuyorlar. Benim ricam yönetim kurulu içinden ve dışından hiçbir arkadaşımızın futbolcularımız hakkında olumsuz bir eleştiri yapmasını istemiyoruz. Tüm futbolcularla sözleşmeler imzalandı. Bizim gözlememiz biz bu futbolcuyu neden almışız, Eyvah dediğimiz takımızda bir futbolcu yok. Böyle biri varsa bile zaten biz bu transferi gerçekleştirdik. Sözleşmesi imzalandı. Verilecek peşinatı verildi. Verilmeyecek parası için de evrak verildi futbolcularımıza. Artık geri dönüşümüz yok. Bunlar takım üzerinde özellikle eleştirdikleri futbolcumuz üzerinde çok büyük etki yapıyor. Geçmişte kaleci konusunda bunun örneğini yaşadık. Yönetici arkadaşlarımızdan ricam bu tarz olumsuz eleştirilerde bulunmasınlar” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde