18 Nisan 2024

Fatsaspor’un 3 Sporcusu Türkiye Şampiyonasında

  • PDF

tak3-7-2013Ordu Vali Kemal Yazıcıoğlu Kapalı Spor Salonda 02-05 Temmuz 2013 tarihleri arasında Kayseri ilinde yapılacak Türkiye Şampiyonası elemesine dört sporcuyla katılan Fatsaspor kulübü üç sporcusu Ordu Şampiyonu olmasından dolayı Kayseri de yapılacak Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanmışlardır. Bir sporcusu da Ordu ikincisi olarak Kayseri’ ye gitme şansını son anda kaybetmiştir. Takımda çok üst düzey sporcular olduğunu belirten takım antrenörleri Halil Bekyürek ve Adem Hacıfettahoğlu “ Kayseri’de yapılacak olan Türkiye şampiyonada en az bir Türkiye derecesi beklediklerini, Özellikler bir ay önce Denizli’ de yapılan Türkiye Şampiyonasında dört tur geçerek Türkiye altıncısı olan Ceyda GÜNEŞ’ in çok formda olduğunu ve bu sefer derece yapacağını umduklarını ve Ordu da yapılan eleme maçının tüm rakiplerini nakavtla yenmesi bu turnuva için ne kadar formda olduğunu göstermiştir. Takımın bir diğer birinci olan sporcusu olan Zümrenur Kalayan 2013 yılında Ordu ilinde yapılan Uluslar arası Turnuvada birinci olmuş, aynı zamanda Denizli’ de yapılan Taekwondo turnuvasına katılmış ve şanssız bir şekilde elenerek turnuvaya veda etmiştir. Takımın bir değer birinci olan sporcusu Gökdeniz Karakoyun taekwondo ya çok yeni başlamasına rağmen çok yetenekli olduğu için taekwondo da gelecek vaat etmektedir”. dedi.

Kısaca 2013 yılını değerlendiren Fatsaspor Taekwondo sorumlusu ve antrenörü Halil Bekyürek ” 2013 yılının Fatsa Taekwondosu olarak çok başarılı geçtiğini, Fatsaspor olarak tüm turnuvalara katılımın sağlandığını, öğrencilerin hem fizik hem de   zihin olarak bu turnuvalara tam olarak hazırlandığını belirtti. Kulübü ilk defa Ordu da yapılan uluslar arası bir turnuvaya katıldığını ve bu turnuvada yıldız kız takımının takım halinde birinci olması bu yılki en güzel olaylardan biridir. Yine 2013 yılında Kulübümüz sporcusu Songü Ayduvan’ın İl Millî Eğitim Müdürlüklerinin iş birliğinde yürütülen “81 İlden 81 Yıldız Eğitim Projesi” kapsanında Ordu İlinin Yıldızı olarak seçilerek Haziran Ayında Çankaya köşküne davet edilmesi olmuştur. Yine Bizi Mutlu eden olaylardan bir tanesi de 2013 yılında toplam 15 sporcumuzun Ordu Şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonalarına katılması ,Büyükata Ortaokulu ile Fatsa Ticaret Meslek Lisesinin kız takımlarının ikisininde takım halinde Ordu birincisi olması bizi kulüp olarak çok mutlu etmiştir . dedi.

Halil Bekyürek sözlerine şu şekilde devam etti.” Biz Adem Hocamla 2007 yılı Kasım ayında bu çalışmalara başladığımızda her zaman şunu hedeflemiştik. Öğrencilerimizin tam bir sporcu terbiyesi ile yetiştirerek Türkiye Şampiyonu olmasını sağlamaktı. Şuna inanıyoruz. Bizim sporcularımız nasıl Ordu Şampiyonluğunu oluyorlarsa Türkiye Şampiyonu da en kısa zamanda olacaklar. 2007 yılındaki hedeflerimize en kısa zamanda ulaşacağız. Bu konuda Fatsa’nın önde gelenlerinden bu spora destek olmalarını istiyoruz. Çünkü bu sporcular kolay yetişmiyor.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde