29 Mart 2024

Şenkal: “Mankenlikte Kariyer Peşinde değilim”

  • PDF

Eylem senkal 640x480

Ünlü Manken oyuncu ve voleybolcu Eylem Şenkal Fatsa ilçesine hayran kaldığını belirtti. “Tarihte Garip Vakalar” adlı oyununu sergilemek üzere Fatsa’ya gelen ünlü manken birçok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Tiyatroyu çok sevdiğini ve onsuz yapamadığını belirten Manken oyuncu eylem Şenkal: “Oyunumuzu sergilemek üzere ülkemizin birbirinden güzel yerlerine gidiyoruz. Fatsa’da bu güzel yerlerden biri. Burayı gerçekten çok beğendim ve tekrar gelmeyi düşünüyorum” dedi.

Yeni jenerasyon kızları çok beğendiğini belirten manken oyuncu Eylem Şenkal: “Bizim zamanımızdan daha da güzeller yeni kızlar. Daha güzel, daha zayıf ve daha zarifler. Hepsi deyimle bir içim su. Biz kendimizi onlara göre şanslı buluyoruz çünkü bizim zamanımızda mankenlik önemsenen bir işti. 2002 yılından sonra mankenlere verilen önem gittikçe düşüyor. Artık markalar defile yapmıyor. Defile yapılamayan bir ülkede ne kadar mankenim diyebilirler bu da gerçek bir durum. Onlar sektörde kendilerinin isimlerini güzellik yarışmalarıyla ya da reklamlarla duyurarak film sektörüne geçiyorlar. Şu zamanda oynanılan başrol oyuncularının tamamını Best Model Off yarışmasından biliyoruz. Kenan İmirzalioğlu. Kıvanç Tatlıtuğ ya da güzellik yarışmasından Cansu Dere hepsi kime dokunsak yarışmada film dünyası güzeller sayesinde dönüyor. Tabii ki oyuncular da var. Hepsine kendi yollarında başarılar diliyorum” dedi.

İşimde Başarıya Çok Önem Veriyorum

Şenkal: “20’li yaşlardayken mankenlikte bir amacım vardı. Tiyatro, oyunculuk ve sunuculuk konusunda planlarım vardı. Artık bu zamandan sonra keyif almaya bakıyorum. Artık tiyatrodan para kazanmak istiyorum. Tiyatroculuk benim mesleğim haline geldi. Bundan 7 yıl önce tamamen mankenliğe veda ettim diyebilirim. Artık aylık gelirimi bilmek istedim ve bu yönde karar aldım. Aldığım karadan dolayı çok memnunum. Ayrıca dünyada tek Türk kızı olarak ülkemizi Formula 1 yarışlarında temsil ettim. 3 yıl boyunca Avusturya takımıyla çalıştım. Formula 1’in yapıldığı her ülkeye gidip o ülkelere Formula 1 sporunu anlattım. Daha sonra başarılı olduğum için reklam ajansları beni çağırdılar ve reklam ajanslarıyla çalışmalarıma devam ettim. 1996 yılından bu zamana kadar o kadar çok iş yaptım ki, çok insanla tanıştım. En son iki yıl önce dijital bir ekip kurarak kamuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu şirketlerimin tanıtımı ve reklam işleriyle uğraşıyorum” dedi.

Ülkemizde muhteşem sanatçılar var

Tiyatroda idol olarak Kevin Spacey’i örnek alıyorum diyen ünlü oyuncu Eylem Şenkal: “Şehir tiyatrolarında kendini izleme fırsatı buldum. III. Richard kendisini izledim ve oyunculuk böyle bir şey. O 3 saatlik performansı beni çok etkiledi. Ayrıca Türk olarak Yıldız Kenter, Haluk Bilginer çok saygı duyduğum kişilerdir. Ülkemizde muhteşem sanatçılarımız var. Benim de çorbada bir nebze tuzum olursa bu benim için çok sevindiricidir. Keyif aldığım işi yapıyorum. Gençlere çok önem veriyorum. Tiyatroyla daha fazla ilgilenmelerini istiyorum ve onlara her konuda yardımcı oluyorum. Tiyatroya bu sayede katkım oluyorsa ben bu durumdan çok mutlu oluyorum.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde