16 Nisan 2024

Fatsa Belediye Başkan Adayını Açıklayacak

  • PDF

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir dizi açılış programları için Ordu'ya geliyor.
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, 16 Mart 2013 Cumartesi günü bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulunmak için Ordu'ya gelecek. Devlet Bahçeli aynı gün saat:13.30’da Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında düzenlenecek toplantıya katılacak ve partisinin Fatsa Belediye Başkan adayını açıklayıp kamuoyuna tanıtacak.

Konuyla ilgili olarak basın açıklaması yapan MHP Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt, "Ordu'da, Ordu insanına yakışır, Orduluların ev sahipliğine yakışır, bir misafiri konuk etmek üzere büyük bir program organize ettik. Ordu İl Teşkilatı olarak, mevcut il binasının coşkumuza yetmediğini fark ederek, MHP il binasını yeni bir binaya taşıdık. 600 metrekare olan bu binamızda Ordu'da MHP'ye yakışır siyasi faaliyetleri yürüterek iktidar olmak hedefindeyiz. Binamızın açılışı münasebetiyle Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, 16 Mart Cumartesi günü ilimize teşrif edecektir. Genel Başkanımızı 16 Mart Cumartesi günü saat 13.00'te Ünye ilçemizde karşılayacağız.

Fatsa Adayını Açıklayacak…

Ayrıca Genel Başkanımız, aynı gün Ünye ilçesinde esnafları ziyaret ettikten sonra saat 13.30'da Fatsa Kültür Sarayı'nda MHP Fatsa Belediye Başkanı adayı tanıtımı programına katılarak, adayımızı kamuoyuna açıklayacaktır" dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin aynı gün saat 15.00'te MHP Ordu İl Başkanlığı'nın yeni binasının da açılış törenine katılacağını söyleyen İl Başkanı Enginyurt, "Genel Başkanımız sat 15.00'te Yeni Mahalle de bulunan İl Başkanlığımızın açılışını, saat 16.30'da Gülyalı ilçesi ilçe teşkilatımızın binasının açılış törenine katılacaktır. Ayrıca o akşam Türk milliyetçiliğinin ayaklar altına alınmak istediği bir dönemde, bozkurtların dirilişi olarak Türk milliyetçiliğinin baş tacı yapıldığını, başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Türk milliyetçiliğine ve Türk milletine düşman olan herkesin inadına, Türklük gecesi 'Milli Değerleri Koru ve Yaşat' gecesi adı altında Arif Nazım konseri düzenleyeceğiz. Genel Başkanımız aynı gün saat 19.00'da Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri’nde yapılacak olan konsere şeref konuğu olarak katılacaktır. Ordu ve çevresindeki tüm vatandaşlarımızı MHP'nin 16 Mart 2013 Cumartesi günkü tüm programlarına davet ediyoruz" diye konuştu.

20130219AW000223 02

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde