18 Nisan 2024

Anlayan, Meclis Üyeleri ve Kadın Kollarına Spor Kompleksini Gezdirdi

  • PDF

kompleksgezisi 640x430

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, belediye meclis üyelerine ve Fatsa Ak Parti Kadın Kollarına Spor Kompleksini gezdirdi.

Anlayan: “yaptığımız bir çok projeyi anlatamıyoruz. Bir çok meclis üyemiz buranın ne aşamada olduğundan habersiz. Spor Kompleksi inşaatımızın sonuna geldik. İç yapımına başladık ve Ocak ayı içersinde bitirmeyi hedefliyoruz. Çok büyük ve özel bir yatırım. Meclis üyelerimizi bu konu hakkında yerinde bilgilendirmek istedim,hem de ne yaptığımızı görsünler istedim”dedi.

Anlayan: “İçerisinde Kafeterya, yarı olimpik yüzme havuzu, jimnastik salonları, bay ve bayanlar için ayrı ayrı hamam ile sauna, Fitness, spor alanları bulunan yaşam merkezi tüm bölgemize hayırlı olsun” dedi.

“Kadın Kolları Beğendi”

Daha önce yapımına başlanan ve Ocak ayında bitirilmesi hedeflenen Spor Kompleksinde bayanlar tek tek bütün bölümleri gezdiler. Başkan Anlayan tüm detayları atlamadan Kadın Kollarına Spor Kompleksinin tamamını gezdirdi.

Spor Kompleksinin içerisinde bay-bayan ayrı ayrı Fitness spor salonları, sauna, buhar hamamı, Türk hamamı ve mesaj odaları ve herkesin merakla beklediği yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun yanı sıra oyun salonları bulunuyor.

Bayanlar Kompleksi gezdikten sonra, “Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz Fatsa’ya yakışanı yapmış” dediler.

kompleksgezisii 640x430

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde