28 Mart 2024

Fatsa CHP, Belde Ve Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

  • PDF

chpbeldeziyarett 640x480

Fatsa Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü belde ve köy ziyaretlerini önce Yalıköy, Aslancamii, Hatipli beldeleri ve Yassıbahçe, Kulak, Tayalı köylerinden başladı

Yapılan ziyaretlere CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız’da katıldı. Milletvekilimiz İdris Yıldız belde ve köy ziyaretlerinin birçoğuna zamanının elverdiği ölçüde katılacağını belirtti. Belde ve köy ziyaretlerinde genellikle halkın şikayet ve istekleri dinlendi, yapılabilecekler ve sorunlara ortak çözümler dile getirildi.

Gidilen belde ve köylerde halkımızın CHP’ye duyulan sempatinin artarak sürdüğü gözlendi. Buna paralel olarak üye sayısının da çoğaldığı görüldü. Ülkenin genel politikalarının yanı sıra bölgesel olarak fındık fiyatları, ekonomik zorluklar, orman kanunun 2b maddesi ”Orman arazilerinin, orman vasfını kaybeden kısımlarının hak sahiplerine devredilmesi”, işsizlik ve bu konularda görüş alışverişi yapıldıktan sonra halkın Cumhuriyet Halk Partisinden beklentilerinin yüksek olduğu ve sorunlara çözüm üretme noktasında büyük güven duyulduğu tespit edildi.

Bu da ilçe örgütünün çalışma azmi ve kararlılığına katkı sağladı. İlçe başkanı Doğan Çelebi halkla daha yakın ilişkiler içinde olmak gerektiğini vurgulayarak “çalmadık kapı, sıkmadığımız el bırakmayacağız” dedi. İlçe başkanı Doğan Çelebi hep söylemiştik; yine söylüyoruz; Fatsa halkı ile bütün dertlerimizin ve sevinçlerimizin ortak olduğunu sorunlarımızın da, çözümünün de hep birlikte başarılacağını söyledi.

Fatsa Cumhuriyet Halk Partisi İlçe başkanı örgütün çalışmalarına ara vermeden daha fazla bir tempo ile devam edeceğini belirterek: “Fatsa halkının bu çalışmaları ilgi ile izlemesini temenni ediyoruz. Bu duygu düşüncelerle Fatsa halkına saygılarımızı sunarız” dedi.      

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde