29 Mart 2024

“Kutlukentten Mutlu Ayrılıyoruz”

  • PDF

kutlukennttt 640x430

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Kutlu kent sitesine konuk oldu.

Başkan Anlayan´ı burada site yöneticisi Arzu Sürmeli ve site sakinleri karşıladılar. Anlayan ve misafirlerini evinde ağırlayan site yöneticisi Arzu Sürmeli; “Belediye Başkanımızdan yolumuz konusunda daha önce talep de bulunmuştuk. Sıra bizim sitemizin yoluna geldi. Çok da güzel oldu. En büyük sorunumuz yoldu bununda çözümlenmesi bizleri çok memnun etti. Allah Başkanımızdan ve ekibinden razı olsun, onun çalışmalarından çok memnunuz” dedi.

Başkan Anlayan da yaptığı açıklamada; “Gündüzleri asfalt çalışması yaptıkları bölgelerdeki siteleri ziyaret ettiklerini ve bu akşamda Kutlu Kent sitesine konuk olduklarını söylerken, site yöneticisi Arzu Sürmeli ve site sakinlerine çok teşekkür” etti. Başkan Anlayan “Arzu Hanım bizi, meclis üyelerimizi ve site sakinlerini evinde ağırladı. Kendisine şahsım ve arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Anlayan “asfalt çalışmalarımız hızla devam ediyor. Havalar iyi gittiği sürece Aralık ayı sonuna kadar devam edeceklerini ve aynı paralelde de Dolmuş yolunu faaliyete geçireceklerini” belirtti.

Başkan Anlayan ayrıca geçtiğimiz günlerde vefat eden Eski Korgan Belediye Başkanı Naci Korganı rahmetle andıklarını onun şahsında vefat eden tüm Belediye Başkanlarına da dua ederek mekanları inşallah cennet olur temennisinde bulundu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde