28 Mart 2024

“Açık Ara Fark Atacağız”

  • PDF

skr8-1-2014Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Şakir Cemal Uygun; 30 Mart 2014 seçimlerinde Fatsa’nın köy ve beldelerinden Milliyetçi Hareket Partisi’nin açık ara oy farkıyla birinci parti olacağını belirtirek; “Biz seçim startını vereli bir yıl oldu. Bir seneden bu yana 58 köy ve 8 beldemizi teker teker gezdik, gezmeye devam ediyoruz. Yoğun bir şekilde seçim çalışmamız devam ediyor. Önümüzde ki yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarısını herkes gıptayla izleyecektir” dedi.

Belde ve köyler de Ak Parti’ye karşı oluşan tepkilerin akın akın büyüdüğünü ifade eden Uygun: “ Köy ve belde gezilerimiz devam ediyor. Köy gezilerimizden aldığımız tepkiler çok olumlu. İnsanlar bizi benimsiyor ve destekliyor. Şuanda köylerde Ak Parti’ye çok büyük tepki var. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde göreceksiniz ki Fatsa’nın köy ve beldelerinden Milliyetçi Hareket Partisi birinci parti olarak çıkacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

17 Aralık büyük rüşvet operasyonunu değerlendiren Şakir Cemal Uygun; “Biz bunu yıllar öncesinden belirtiyorduk. Yolsuzluk ve hırsızlığın olduğunu her zaman ifade ediyorduk. 17 Aralık operasyonuyla da bu durum ortaya çıkmış oldu. Biz bu sayfa’da Eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu’nun oğlunuda bekliyorduk. O herhalde bu durumdan sıyrılmış gözüküyor. Vatandaşın yolsuzluğa olan tepkisi çığ gibi büyüyor. Bu yapılan hırsızlığın ve yolsuzluğun hesabını vatandaşımız sandıkta soracaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.sakr8-1-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde