18 Nisan 2024

“Müjdeli Haberi Bekliyorum”

  • PDF

ahmt11-12-2013Önümüzdeki günlerde yapılacak olan ankette kimin adı ön planda ise, Fatsa’nın Ak Parti Belediye Başkan Adayının o kişi olacağını söyleyen Ahmet Özyurt; “Açıkça söylemek gerekirse müjdeli haberi bekliyorum” dedi.

Kamuoyunun Fatsa’da değişim istediğini belirten Ahmet Özyurt, kendini bu aşamada bir adım önde gördüğünü belirti.

Gazetemize yaptığı ziyarette devam eden süreci değerlendiren Özyurt: “ Aday adaylığı süreci devam ediyor. Sayın Başbakanımızın 21 Aralık 2013 tarihinde Ordu’ya gelecek ve sonraki haftalarda da ilçe adayları açıklanacak. Tabiki bu tarihe kadar kamuoyu yoklamaları ve anketler yapılacak. Bu süreci kendi açımdan iyi bir şekilde getirdiğime inanıyorum. Bu vakte kadar hata yapmadık ve kendi açımdan hiçbir olumsuz bir durum yok. Açıkçası söylemek gerekirse müjdeli haberi bekliyorum. Kamuoyu değişim istiyor. Bu değişim isteğinin ardında benim ismim ön plana çıkıyor. Fatsa’da Ak Parti döneminde son derece güzel hizmetler yapıldı. Fakat şehrin ihtiyaçları hiçbir zaman bitmeyecek ve her zaman devam edecektir. Kamuoyuda bu hizmetlerin Ahmet Özyurt ile devam etmesini istiyor” diye konuştu.

Aday adaylık sürecinin parti içi yarış olduğunu ifade eden Özyurt: “ Mevcut Başkanımız dahil; aday adaylarımızın hepsi çok değerli arkadaşlarımızdır. Bundan sonra kararı genel merkezimiz verecektir. Kendimi bu karar aşamasında bir adım önde görüyorum. Kamuoyuda bunu taktir ediyor. Fatsa’da bu süreçten sonra adaylık dönemini bize layık görürler ve bizde Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Enver Bey’le başarılı çalışmalara imza atarız” şeklinde konuştu.ahm11-12-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde