28 Mart 2024

Kültür Sarayında Resim Sergisi Açıldı

  • PDF

sergi10-4-2013Fatsalı doktor Ümran Coşkun ve eşi Mehmet Coşkun un yaptığı yağlı boya resimleri ,Fındık kabuğu, taş, ebru taş sergisi ve deniz ürünleri işlemeleri Belediye Kültür Sarayı’nda görücüye çıkarken, Başkan Anlayan 15 gün açık kalacak olan sergiye Fatsa halkını davet etti.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan beraberinde ,Garnizon Komutanı Salih Gödek, İl Kültür Turizm Müdürü Erkan Gülderen, Belediye Avukatı İlhan Mollaoğlu, sergiyi açan amatör ressamlar ve ziyaretçilerle beraber sergiyi gezdiler.

Daha sonra resim sergisini açan Doktor Ümran Coşkun sergi ile ilgili açıklamada bulundu. Serginin 15 gün açık kalacağını belirten Coşkun, “Sergimizde yağlı boya resim sergileri, fındık kabuğu, taş, ebru taş sergisi gibi çeşitler bulunmakta. Bu sergideki tüm eserleri ben ve eşim Mehmet Coşkun yaptı. Çok güzel eserler ortaya çıktığını düşünüyorum. Resim severleri bu sergiyi görmeye davet ediyorum dediler.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ da sergi ile alakalı bir açıklamada bulunarak, “Ümran hanım ve Mehmet abi bu işi hobi olarak yapıyorlar, bana göre amatörlükten çıkmış, profesyonelliğe dönmüşler diye düşünüyorum. Bütün vatandaşlarımızın Kültür Sarayımıza gelip keyifle izleyebileceği çok hoş yağlı boya eserleri ve taş sergisini görmeye davet ediyorum dedi.MD00776710-4-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde