29 Mart 2024

Eğlence “Çokmu Abarrtık 2’yle” Devam Edecek

  • PDF

tyatro13-11-2013Fatsa Gençlik Tiyatrosu “Çok mu Abarttık 2” oyunuyla birlikte çok yakında izleyicileriyle buluşuyor.

“Çok mu Abarttık” oyununu sahnelendikten sonra izleyicileri tarafından olumlu tepkiler aldıklarını belirten Fatsa Gençlik Tiyatrosu Koordinatörü Semra Şimşek;” 1 ay içerisinde yeni oyun ve yeni skeçlerle “Çok mu Abarttık 2’yi” izleyicilerle buluşturacağız” dedi.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Semra Şimsek: ”Fatsa’da Kıvılcım Tiyatrosu, Yasemin Coci Tiyatrosu ve Fatsa Gençlik Tiyatrosu olarak sosyal etkinlikler kapsamında oyunlar sergilemekteyiz. 2009 yılında “Medya Oyuncağını” oynadık. 2012 yılında Kıvılcım tiyatrosuyla birlikte “Erkeğe Şiddete Hayır” oyununu oynadık. Yasemin Coci Tiyatrosuyla birlikte oyunlar sergiledik. Şuanda Fatsa Gençlik Tiyatrosu ekibi olarak tekrar toplandık ve 1 aya kadar oyunumuzu Fatsa halkıyla buluşturacağız” diye konuştu.

Fatsa’da tiyatro sahnesinde oynamak üzere oyuncu bulmakta sıkıntı çektiklerini belirten Semra Şimsek: “Çoğu kişi ben sahneye çıkamam, klasım bozulur şeklinde düşünüyor. Fakat yaptığımız etkinlik gerçekten çok zevkli. Yetenekli olduğunu düşünen ve tiyatro oyunumuzda yer almak isteyen herkesi Fatsa Gençlik Tiyatrosu bünyesine beklemekteyiz” şeklinde konuştu.

Geçen yıl sahnelenen oyundan çok olumlu tepkiler aldıklarını söyleyen Semra Şimşek: “Geçen yıl İzmir’den, Aydın’dan, Ordu’dan, Fatsa’dan birçok arkadaşla ”Çok mu abarttık” oyununu sergiledik. Çok olumlu tepkiler aldık ve bu oyunu tekrar sergilememiz için taleplerde bulunuldu. Bizde bu yoğun talep üzerine “Çok mu Abartık 2” oyununu 1 ay içerisinde sahneye taşıyacağız. Şuanda provalarımız devam ediyor. Belli konuları skeçler halinde abartarak seyirciye bu oyunumuzu sergileyeceğiz” dedi.

Bu tarz sosyal aktivitelerin Fatsa’da çok az gerçekleştiğini belirten Semra Şimsek; “ Bu yüzden tüm vatandaşlarımızın “Çok mu abarttık 2” oyunumuza gelmelerini tavsiye ediyoruz. Fatsa Belediye Kültür Sarayı oyunumuzu sergilemek için bizlere açılıyor. Burada rahatlıkla provalarımızı yapıyoruz. Biz provalarımızda oyunumuzu oynarken çok eğleniyoruz. Bu eğlenceyi kaçırmak istemeyenleri ise tiyatro oyunumuza davet ediyoruz” diyerek konuşmasına sonlandırdı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde