18 Nisan 2024

Bu Oyunun Adını Siz Verin

  • PDF
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image /home/fatsayenihaber/public_html/images/stories/cocıtyatro25-9-2013.JPG

cocıtyatro25-9-2013“Bu Oyunun Adını Siz Verin” adlı tiyatro oyunu 20 Eylül Cuma günü Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda sergilendi.
Kısa sürede hazırlanmış olmasına rağmen seyirciden tam not alan gösteri, Yasemin Coci Tiyatrosu tarafından sahneye konuldu. Yaşam boyu karşılaşabileceğimiz tuhaflıkları konu alan oyun sırasında kahkahalar hiç eksik olmadı. Oyunun ilginç yanlarından biri de, birçok oyuncunun seyirci arasından sahneye katılması oldu. Oyun sırasında oyuncuların yüksek performansı zirveye çıkarken, oyundan sonra ekibin çevresini saran seyircilerin bir süre salonu terk etmemesi gecenin bir başka dikkat çeken olayı oldu. Bazı oyuncular yetenekleriyle seyirciden tam not alırken, oyunun yazarı ve yönetmeni Yasemin Coci’nin kılıktan kılığa girmesi, salonu dolduranlar tarafından büyük bir takdirle karşılandı.
Zaman-zaman alkışların hiç susmadığı oyunun sonunda mikrofonu eline alan Yasemin Coci, kendilerini izlemeye gelenlere, oyuncularına, sponsorlarına ve Fatsa Belediyesi’ne teşekkür etti. Söz konusu gösteriyi Kültür Sarayı’nda bir kez daha sahneye koyacaklarını söyleyen Yasemin Coci, daha sonra da bazı çevre ilçelerde sahneleyeceklerini ifade etti. Tiyatronun bir tutku olduğunu ve asla vazgeçmeyi düşünmediğini söyleyen Yasemin Coci;”Bir aysonra tiyatroyu kapatacağım,eğitimim için İstanbula gideceğim ve İstanbulda devam edeceğim”dedi.
Oyunda rol alan oyuncular; Yasemin Coci-Samet Sünbül-Recep Ali Ön-Uğur Topuz-Doğan Yardım-Kevser Kaygusuz-Ebru Ergün-Melisa Karşı-Eftelya Hazar-Berfin Ece Şahin-Duha Alkan ve Zekeriya Eruzun..coci25-9-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde