29 Mart 2024

FOTOĞRAFIN KAHRAMANI ALİ FEYZİ’DİR

  • PDF
Geçen hafta AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş ile onu ziyaret eden Fatsa heyetinin bir fotoğrafı yayınlandı. 
Bu fotoğraf ciddi dikkat çekmeli. 
Niye?
Fotoğrafta; bence Fatsa’nın gelecek döneminde ana kademelerde yöneticilik yapacak kadrosu var. Fatsa’ya yeni bir vizyon oluşturacak olanlar var. 
Fotoğrafa siyaseten bakıldığında bunu görebiliriz. 
İkinci ve önemli bir ayrıntı; Fatsa Ticaret Borsası başkanı Ali Feyzi bu fotoğrafın oluşmasında ana unsur.  
Muhtemelen Numan Kurtulmuş’tan randevuyu Etem Kibar alıyor, kadroyu oluşturan ve STK’lar adına Numan beye Fatsa’mızın beklentilerini ileten, sözcülük sorumluluğunu üstlenen Ali Feyzi oluyor. 
Ali Feyzi niye böyle bir Ankara çıkartması yapıyor. Çünkü gelecek dönemin olası yönetici ayaklarının oluşmasında rol almak istiyor. Düzgün, başarılı olabileceğine inandığı kişilikleri destekleyip öne çıkarıyor. Kefil oluyor. Risk alıyor. Konumlanıyor. Odaklanıyor. Yol yürüyor. Gençlerle birlikte görüntü veriyor.  
Başarılı oluyor mu?
Hiç şüphesiz…
Ali beye Fatsa’da “SON YILLARIN PARLAYAN YILDIZI” diyebiliriz.
Fatsa’da AK Partideki aday belirleme sürecinde de önemli katkısı olduğunu biliyorum. Sivil Toplum Kuruluşları ayağını konsolide etmesini başardı. Fotoğrafta da görüldüğü gibi Etem Kibar’la birlikte tüm STK’ları Ankara’ya taşıyarak bu birlikteliğin mimarı olduğunu gösterdi. 
Ali Feyzi’nin Numan Kurtulmuş nezdinde de bir değeri olduğunu bilenlerdenim. Dolayısıyla Numan beyin güvenini kazanmış bir arkadaşımız. AK Parti kadrolarında kabul görüyor. Fatsa’nın gelecek döneminde aktif görevler alacak bir tecrübe ve birikime sahip. Vizyon ortaya koyuyor. Çıtasını sürekli yükseltiyor. 
Fotoğrafa yeniden dönelim. 
AK Parti İlçe Başkanı İsa Yüksel, AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar, Fatsa Ticaret Borsası başkanı Ali Feyzi, Madeni Eşyalar Odası Başkanı ve Esnaf Kefalet Koop. Başkanı Ayhan Baş, Şoförler Odası Başkanı Muammer Küçüköksüz, Gıda Maddeleri Odası Başkanı Fatih Aslan, Ziraat Odası Başkan Vekili Mehmet Sezer, Giyim Eşyaları Odası Başkanı Cemal Paşalıoğlu ve Etem Kibar’ın kurmay kadrosu. 
Fatsa son yıllarda “BÜTÜNLÜK” mesajı veren böyle bir fotoğraf hiç görmedi. Bu fotoğraf önemsenmeli. Çünkü ileriye dönük yönetici profilini sergilemesi bakımından önemsenmeli. 
Başarılı olurlarsa ne ala. 
Başarısız olurlarsa bir daha benzer fotoğraflarda yer almaları olanaksız.
Bu fotoğrafı hafızalarımıza kaydedelim. 
Fotoğrafın gerçek kahramanı Ali Feyzi’nin başarısını da taktir edelim… 
Emek vererek başarılı olmak böyle olmalı.
 
ERGÜN TAŞÇI
Ergün Taşçı memleketimizin çocuğu. AK Partinin Ordu Milletvekili. Kimi zaman eleştirilen, kimi zaman övgüyle anılan bir siyasetçi. 
Ancak belediye başkan aday adaylığı sürecini fevkalade başarılı yürüten, Fatsa’da da istediği adayın çıkmasında ciddi emeği olduğunu bildiğimiz birisi. 
Ergün Taşçı partisinin Fatsa teşkilatlarıyla şimdiye kadar hiç barışık çalışamadı. Sürekli dirençle karşılaştı. Hatta yerel yönetimlerle de uyumlu çalışamadı. İlçe yönetimleri ve yerel yönetimlerin direnci iki koldan baskın çıkınca Ergün bey Fatsa’ya bile gelmekten geri durdu. Bunu Fatsa kamuoyu iliklerine kadar yaşadı ve tanıklık etti. Kaldı ki; Fatsa kamuoyu Ergün Taşçı’nın bu iki etkenden dolayı Fatsa’ya geri durduğunu adı gibi biliyordu.
Sayın Taşçı için Fatsa’da yeni bir süreç başladı. 
Teşkilat başkanı değişti, belediye başkan adayı Taşçı’nın istediği isim oldu. 
Büyük olasılıkla 1 Nisan sabahı Fatsa’da AK Parti kadrolarında ciddi heyecan, ciddi planlama, ciddi Ankara ayağı oluşacak. Bu birliktelik ilçemizin ihtiyaçlarının karşılanması bakımından önemli. Fatsa’da planlanacak Ankara’da hayat bulacak. Bazen de Ordu büyükşehirde ete kemiğe bürünecek. 
Ergün bey yeni dönemde Fatsa’ya çok daha yakın duracak. Çünkü teşkilat ve yerel yönetim istediği gibi oluşacak. Kamuoyu da hizmet üretimine bakacak. İhtiyaçların karşılanma oranına bakacak. Geri kalmışlığımızın boyutlarına bakarak ileri adımların pozisyonuna bakacak.
Ergün Taşçı’yı bundan böyle daha yakın takibe almamız lazım. Kendisi de Fatsa’ya yakın duracak. 
 
Son Güncelleme: Çarşamba, 06 Şubat 2019 07:04

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde