18 Nisan 2024

ÇANAĞINIZI DERİN SEÇİN

  • PDF

Ne çok varlar! Akın akın kuyruktalar! Değer yargısı değişmiş toplumun, talana, yağmaya hücum var!

Sanki her şey yolunda gidiyor! Sorunlar çözülmüş, barış ve mutluluk sağlanmış, refah düzeyi artmış! Kargaşa yok, gelecekten kuşku hiç yok! İşsizlik tükenmiş, esnafın işleri yolunda, atama bekleyen bilumum memurlar çoktandır görevlerinin başında!

Analarının ak sütü gibi temiz yöneticiler ülkeyi yönetiyor ya akın var AKP’ye… İktidar partisi, güçlü, kadrolaşmış! Demokratik özgürlükten kaynaklanan haklarını kullanıyor aday adayları. Demokrasinin nimetleri elbet, tercihleri!

AKP’den adaylığını koyan fırsatçılara sesleniyorum; Tayyip Erdoğan, kendisinin de itiraf ettiği gibi anti laik bir insandır. Siz de öyle misiniz? Eski başbakanın hala kalpazanlıktan dosyası bulunmaktadır. Birçok suçtan sıyrılmasının tek nedeni ya dokunulmazlığı ya da af sonucu gerçekleşmiştir. Şaibeleri zirve yapmış ve hala gündemdeki yerini korumaktadır. O sizin lideriniz mi?

Ama ne fark ederki, değişen değer yargıları yok mu yaşasın yeni değerler! Adam telefonda oğluna fısıldıyor “sıfırla”. Siz adaylar böyle bir kafanın peşinde dolanırken neyi umut ediyorsunuz? Çoktan kaybettiğimiz cumhuriyet kazanımlarımızın yerine ortaçağın bataklığında nüfuz elde edeceğinizi mi sanıyorsunuz?

 Hiç mi utanmıyorsunuz! 12 yıldır sadece ve sadece laik cumhuriyetin altını oymaya çalışan, her fırsatta çıkardığı yasalarla ve yaptırımlarla toplumu ayrıştıran, kutuplaştıran, kinini, nefretini itiraf eden sözde liderinizin ardından nereye varacağınızı sanıyorsunuz!

Ben biliyorum, birçokları biliyor hatta sizlere oy verecek o zavallı halkım da biliyor ki hepiniz çıkarınız için cumhuriyet karşıtı bir görüşün saflarına katılıyorsunuz. Oysaki bu cumhuriyetin kazanımları sizleri yetiştirdi. Geçmişteki soylarınız adaletin ve barışın getirilerini derin derin solurken ciğerlerinizi kirleten havanın yoğunluğunu görmezden gelmeniz inanılır değildir.

AKP’ye oy isteyeceksiniz! Ne oldu Balyoz, Ergenekon? Düzmece iftiraları attılar. Yüzlerce mağdur yıllarca suçsuz yere tutsak kaldı. Savcısıyım demişti eski başbakan. Dört bakan görevinden alındı. Bu operasyonun gerekçesi belliyken hiç mi rahatsız olmuyorsunuz? Neden olacaksınız ki… Balık hafızalı bir toplumun ayrındasınız, biliyoruz.

Recep Tayyip Erdoğan dünyanın en zengin 7 liderleri arasında yerini aldı. Çanağınızı derin seçin. Bu milletten ne koparırsanız…

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde