28 Mart 2024

ZOMBİ

  • PDF
      Bonzai , 2002 yıllarında kullanılmaya başlanılan, bir kez denemesi bile bağımlılık yapabilen, bir kilo hammaddesinden bir ton bonzai üretildiği ve eroinden bile yüz kat daha tehlikeli olduğu söylenen sentetik ve çok ölümcül bir uyuşturucudur.
      Bu maddeyi kullanan kişilerde ağız kuruluğu, kalp atışlarında şiddetli hızlanma, kalp krizi hissi, paranoya, kilo kaybı ile aşırı terleme, vücutta iyileşmeyen büyük sivilceler oluştuğu, unutkanlık, endişe, kaygı düzeyinde ciddi artış meydana getirdiğini uzmanlar söylüyor ve uyarıp; “Bonzai kullanan bir kişi akut etki altındayken ölmez ise uzun dönemde başına gelecek olan durum şizofreni benzeri bir tablodur” diyor.
      1942 doğumlu olan Perinçek, adını duyduğum yetmişli yıllardan beri şunun bunun adamı diye tartışılan, derinliğini kendi bile bilemeyen, belirlenen zaman dilimlerinde bukalemun gibi renkten renge giren, bonzai nin kullanılmaya başlandığında 60 yaşında olan ve gittikçe bunayan bir zombidir. Çünkü aklı başında bir kişi, “Milyonlarca CHP'linin, bonzai ve esrar içip HDP'ye oy verdiğini, Vatan Partisi tabanının da duman altı kaldığını” söylemez.
      Kimlere yaranmak için söylediği ilerki yıllarda ortaya çıkacak bu şahsın geçmişinde, Bekaa vadisinde 1989 ve 1991 yıllarında terörist başını ziyaret ederek, teröristlerle el sıkıştığı ve elebaşıyla fotoğraflarının basında yayınlandığı hafızalardadır. Olasıdır ki sosyalistliğini de orada bırakmış olabilir!
      Bir oyun bile kutsallığına inanan biri olarak, Cumhurbaşkanı adayı olmak için aldığın 110 bin imzaya ve 24 Haziran seçimlerinde aldığın 98 bin 951 oy ile yüzde 0,2 oy oranınıza saygı duyarım.
      Ancak;
      Cumhuriyetin kurucu partisine ve seçmenlerine dil uzatmana,
      Başarısızlığınızı CHP seçmeninin üzerine yıkmana,
      Onları uyuştucu kullanıyormuş gibi kamuoyunda haksız olarak suçlamana saygı duymadığım gibi size de bonzai den sonra mı zombileştiniz? diye sorarım.
      CHP’nin yöneticileri sana ciddi bir yanıt vermemişse senin ne olduğunu bildiklerinden ve ciddiye almadıklarından dır. Yani seni sürünün hastalıklısı saydıklarından dır ve de doğru yapmışlardır.
      Güneydoğu’da oylarınızın artışını “Vatan Partisi’nin teröre karşı mücadeledeki kararlılığı”na bağladığınıza göre Bekaa vadisine boşuna gitmişsiniz derin ve güven vermez ilişkilerin başrol oyuncusu! Yeni başrol alamadığın için figüranlığın devam edecektir.
      “Ekmekten önce vatan” diyorsunuz ama o kutsal iki kelimeyi sizin olan ama başkaları tarafından kullanılan beyninizle ve yalanın yuva yaptığı ağzınızla örtüştüremiyorum. Bunları derken tahlil yapmıyorum, haline üzüldüğümü yazmaya çalışıyorum!
      Sizde bonzai nin paranoyası ve endişesi başlamış bile!
      Geçmiş olsun bay zombi...
trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde