29 Mart 2024

emre-eser

İŞİMİZ ARACILIK GÜCÜMÜZ BÜYÜKŞEHİR

  • PDF

Sayın Başkan ANLAYAN, 30 Mart 2015 Pazartesi günü Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında Basın toplantısı gerçekleştirerek Fatsa’ya kazandırılması muhtemel projeleri anlattı.

Toplantı esnasında; “Enver Bey’e anlattık. Sağolsun Enver Bey’de bizi kırmadı. Başkanımıza buradan çok teşekkür ediyoruz” cümlesini sıkça duyduk.

Başkan ANLAYAN’nın kurduğu bu cümle Fatsa Belediyesi’nin bundan sonraki süreçteki görev ve sorumluluk alanını tanımlayan bir cümle niteliğindedir.

Yerel seçim sürecinde Fatsa için taahhüt edilen yatırımların hepsi, ya Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından ya da büyükşehirin geniş çaplı desteğiyle yapılacaktır.

İlçe Belediyeleri’nin tek sorumluluğu ise, bu taahhütlerin daha hızlı yapılmasını sağlamak üzere ‘ARACI’ görevi üstlenmeleri olacaktır.

Daha açık bir ifadeyle; Sayın Başkan Enver YILMAZ’ın kapısını sürekli arşınlayan ilçe belediye başkanları daha fazla hizmeti ilçesine getirme başarısını göstereceklerdir.

İlçe Belediyeleri hiç mi kendileri bir yatırım, bir proje, bir etkinlik yapmayacak?

 Tabiki yapacaklar fakat Fatsa Belediyesinin içerisinde bulunduğu durum orta ve uzun vadede tek başına yatırım yapmaya müsait değil gibi gözüküyor.

Bu yüzden Sayın Belediye Başkanımız Hüseyin ANLAYAN ve AK Parti İlçe Başkanımız Abdullah UÇAR Enver Başkana yakın durmalı ve sürekli ilçemiz için hizmet talebinde bulunmalıdırlar.

En büyük desteği Fatsa’nın verdiği yerel seçimin karşılığını bu hizmetlerin biran önce başlamasını sağlayarak almalıdırlar.

İlçemiz projeye aç, hizmete aç, gelişime aç, değişime aç, büyümeye aç bir ilçedir.

Bu açlığı giderecek olanda yerel yönetimler ve siyasi parti temsilcilerimiz gayreti ve çabaları olacaktır.

Sayın Başkan Anlayan’ın bu aralar etkin ve aktif şekilde boy göstermesi umutlarımızı yeşertiyor.

İnşallah bu irade ve çabasını arttırarak başarılı bir aracı olur ve şahsı üzerine toplum nezlinde oluşan olumsuz algıları yıkmayı başarır.

Önümüzdek 4 yıla yakın bir zaman dilimi var.

2019 yılında yapılacak olan yerel seçime kadar somut adımlar atılmalıdır ki ;  hem toplumun gönlü alınabilsin hemde siyasi yaşamını başı dik bir şekilde tamamlayabilsin...

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde