19 Mart 2024

emre-eser

ETEM KİBAR VE EKİBİ BAŞARIYA ODAKLANMIŞ

  • PDF
Seçim süreci boyunca Fatsa’yı ekibiyle birlikte karış karış gezerek on binlerce insanın yüreğine dokunan AK Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı Etem Kibar, geçen hafta Perşembe günü Kültür Sarayında geniş katılımlı bir toplantı düzenledi. 
Yerel seçim sürecinde son düzlüğe girdiğimiz bu süreçte yoğun katılımla gerçekleşen bu toplantıya bende katıldım. 
Gerçekleştirilen organizasyonda AK Parti Fatsa Belediye Başkan adayı Etem Kibar, Fatsa için projelerini açıkladı. 
Kararlığını ve kendi iradesini Belediye Meclis listesinde ortaya koyan Kibar, büyük çoğunluğu yepyeni yüzlerden oluşan simaları tanıtım toplantısında teker teker kamuoyuna tanıttı.
Fatsa’nın sosyal yaşam alanları açısından önemli projeler açıklayan Kibar; gördüğümüz kadarıyla daha ziyade sosyal belediyecilik kriterlerine uygun bir belediyecilik ortaya koyacak.  
Fatsa’nın özlem duyduğu Çınar Festivali’nin revize edilerek yeniden hayata geçirileceğini söylediğinde salonda alkış tufanı oluştu.
Belediyenin tabii hizmetleri arasında yer alan su, kanalizasyon, asfalt gibi hizmetlerin zaten stabil şekilde yapılmakta olduğunu; bunun yanı sıra şehrin büyük kazanımlara istişare yöntemiyle kavuşmasını sağlayacağını her fırsata vurguladı. 
Yine; Etem Kibar’ın beyanlarına göre seçimlerin kazanılması durumunda büyükşehirde Hilmi Güler’in önderliğinde koordineli şekilde çalışılarak; Fatsa’da büyük projelerin, büyük yatırımların büyük şehir eliyle hayata geçmesinin önünde artık hiçbir engelin kalmayacağını ifade etti. 
Geçmiş dönemde yaşanan teşkilat, belediye ve milletvekili arasındaki çekişmelerin yeni dönemde olmayacağını her konuşmasında dile getirdi. 
Kazandıkları takdirde yeni dönemde Fatsa’nın sanayisi, turizmi ve kültürel değerlerinin hepsinin yeniden canlandırılarak; ilçenin istihdamına ve ekonomisine katma değer sağlayacak projelere öncelik verileceğini kaydetti.
En iyi fındığın, en iyi balın ve en iyi balığın şehrimizde olduğunu; bu değerlerin Türkiye genelinde tanıtılıp, pazarlanarak Fatsa isminin ülke çapında duyurmak için çalışılacağını vurguladı.
Yapmış olduğu seçim toplantılarında İlçe’nin yönetimini istişare yaparak belirleyeceğini söyleyerek; ilk icraatının kent konseyini kurmak olduğunu belirtti.
Fatsa halkının mutluluğuna şahit olup, hüznüne ortak olacağını; her hafta bir mahalleyi ziyaret ederek o mahallenin sorunlarını dinleyip, problemlerin çözümünde direk rol alacağını söyledi. 
Cumhur ittifakıyla birlikte Fatsa’da seçimleri en yüksek oy oranı ile kazanabileceklerine inanan Kibar ve ekibi; kazanmaları durumunda “Herkesin mutlu olacağı bir Fatsa” tanımı çerçevesinde 1 Nisan sabahı hız kesmeden Fatsa için çalışmaya devam edeceklerini ifade ediyor.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde