28 Mart 2024

FATSO AKADEMİ YAYINA BAŞLADI

  • PDF
Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan ve kurumca düzenlenen tüm etkinlik ve eğitimlerin takip edilip kayıt olunabileceği bir dijital eğitim platformu olan FATSO Akademi yayın hayatına başladı.
Online ortamda Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerine ve vatandaşa hizmet verecek platformda seminer ve konferansların yanı sıra ücretsiz online eğitimler de yer alacak. Aynı platform aracılığı ile FATSO tarafından düzenli olarak açılan istihdam garantili meslek edindirme kursları için başvurular da kurs dönemlerinde online ortamda kabul edilebilecek. 
FATSO Akademi platformu için bir açıklama yayınlayan Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Karataş;
“FATSO için dijital dönüşüm yılı ilan ettiğimiz 2020 senesi bir anda hayatımıza giren pandemi süreci nedeniyle aslında faaliyetlerimizi dijital alanda yoğunlaştırmanın ne kadar önemli olduğunu ortaya koydu. 
Bu yıl için planladığımız önemli dijital projelerimizden biri olan FATSO Akademi’yi yayına alıyoruz. Bugüne kadar Üyelerimizin ve Fatsa halkının faydasına planladığımız tüm eğitim ve etkinlikleri artık bu platform üzerinden sürdürerek eğitimlere erişim noktasında daha efektif bir yol belirlemiş olacağız.” dedi. İş dünyası temsilcilerini platformda düzenlenen eğitimlere katılmaya davet eden Karataş; özellikle online eğitimlere dilersen herkesin bilgisayar ve cep telefonlarından ücretsiz olarak katılım sağlayabileceklerinin altını çizdi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde