29 Mart 2024

FATSA BELEDİYESİ VE OSKİ DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

  • PDF
Halk sağlığını korumak adına salgın hastalıklarına karşı şehrimizin dört bir noktasında hijyen çalışmalarını artıran ekipler, dezenfekte ve sterilizasyon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
 
Fatsa Belediyesi ve Ordu Su Kanalizasyon İdaresi ekipleri (OSKİ) tarafından Korona Virüsten korunmak amacıyla mazgallar, yağmur suyu ızgaraları, kanalizasyon bacası kapakları, kanalizasyon bina parsellerinde kireçleme caddelerde vatandaşların en yoğun olduğu bölgelerde ilaçlama çalışmaları aralıksız devam ediyor.
 
Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince son 2 günde 40 litre dezenfektan kullanılarak yaklaşık 1000 litre çözelti hazırlandı ve sisleme yöntemiyle dezenfeksiyon işlemi yapıldı. Buna ek olarak beyaz sirke, çamaşır suyu ve deterjan kullanılarak cadde ve sokakların dezenfektasyonu yapıldı. Ordu Su Kanalizasyon İdaresi ekipleri (OSKİ) tarafından ise ilçede 1000 adet kanalizasyon ve yağmursuyu bacası, 3000 adet bina atık su kanal parsel bacası, 750 adet yağmur suyu ızgarası, kapalı alanlarda 1500 metre yağmur suyu ızgarası temizlik ve kireçleme çalışması yapıldı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde