18 Nisan 2024

ORTAR BÜFELERİNDE FİYAT İNDİRİMİ

  • PDF
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile kurulan ve Büyükşehir Belediyesinin iştiraki olan ORTAR A.Ş.nin büfeleri aracılığıyla satışı gerçekleştirilen arı ürünlerine ilgi her geçen gün artıyor.Kısa süre önce Altınordu ilçesinde iki noktada satışı yapılan arı ürünleri, bireylerin bağışıklık sistemlerini güçlendirmesinin yanında yerel ekonomiye de önemli katkıda bulunuyor.
 
“ARI ÜRÜNLERİ BAĞIŞIKLIĞI GÜÇLENDİRİYOR”
Arı ürünlerine ilginin son dönemde arttığını belirten ORTAR A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sancar Eser, “Arı ürünlerinin son günlerde ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görüyoruz. Arı ürünleri bağışıklık sistemimizi güçlendirmesinin yanında insan üzerinde birçok önemli etki yapıyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile kurulan ORTAR A.Ş. kurulduğu günden itibaren ilimizde önemli bir eksikliği de gidermiş oldu. Tamamen şehrimizde gezgin arıcılarımız tarafından üretilen arı ürünleri, ORTAR büfeleri aracılığı ve Büyükşehir Belediyesi kalitesi ile vatandaşlara sunuluyor. Büfelerimizde son dönemde büyük rağbet gören arı ürünlerinde indirim kararı aldık. Aldığımız bu karar neticesinde tüm arı ürünlerinde yüzde 10 indirim uygulayacağız. İlimize hayırlı olsun” dedi. 
 
“ARI ÜRÜNLERİ HİJYENİK ORTAMDA SATIŞA SUNULUYOR”
2013 yılında Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsünün yaptığı araştırmaya da dikkat çeken Eser, “2013 yılında enstitüde yapılan bir araştırmada bağışıklık sistemine zarar veren virüslere karşı özellikle propolisin çok faydalı olduğu ortaya çıkmıştır. Bu anlamda ORTAR A.Ş. olarak hem ilimiz arıcılığını desteklemek hem de arı ürünlerini vatandaşlarımız ile buluşturmak için çalışmalarımız devam ediyor. İlimizde kurduğumuz satış noktalarında vatandaşlarımız tüm arı ürünlerini rahatlıkla ve hijyenik ortamda bulabilirler” diye konuştu.​

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde