29 Mart 2024

TAYFUN KARATAŞ’TAN “EKONOMİK İSTİKRAR KALKANI”NA TEŞEKKÜR

  • PDF
Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, 18 mart 2020 akşamı Çankaya'daki koronavirüs zirvesinin ardından ulusa sesleniş konuşması ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan “Ekonomik İstikrar Paketi”nden ötürü iş dünyasının beklentilerinin önemli ölçüde karşılandığını vurgulayarak, iş dünyası adına teşekkürlerini belirtti. Karataş, yaptığı açıklamada;

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bu akşam Çankaya'daki koronavirüs zirvesinin ardından ulusa sesleniş konuşması yaptı. Sayın Cumhurbaşkanımız, sorunları analiz ederken vurguladığımız ve tam da beklediğimiz hususular konusunda "Ekonomik İstikrar Kalkanı" adını verdiği ekonomiyle ilgili alınacak ve 100 milyar liralık paketi içeren tedbirleri açıkladı. Paketin detaylarına hem kişisel sosyal medya hesaplarımda hem de Odamız web sitesi aracılığı ile değindik. Dileyenler takip edebilirler.

Alınan tedbirler vasıtasıyla ilk etapta belirleyerek rapor ettiğimiz sorunlara önemli ölçüde çözümler getirildiğini memnuniyetle gördük. İlave tedbirler gerektiğinde de gerekenin yapılacağına inancımız tamdır. Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere İlgili Bakan ve Milletvekillerimize, tespit ettiğimiz sorunları bu akşamki zirveye taşıyan Üst Birlik Genel başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Sürecin devamında dayanışma içinde hem sağlığımızı hem Ülkemizin ekonomisini hep birlikte koruyacağız inşallah.” Dedi.
 

Başkanımızın herhangi bir fotoğrafı ile birlikte yayınlanabilir. Teşekkürlerimizi sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde