29 Mart 2024

DEVLET VATANDAŞI İLE BULUŞTU

  • PDF
Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, kırsal kesimde yaşayan vatandaşların sorunlarını yerinde görmek ve dertlerine ortak olmak amacıyla  gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında merkeze bağlı 7 km uzaklıkta bulunan Yassıtaş mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. 
Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran’a ziyaretlerinde Fatsa Belediye Başkan yardımcısı Ruhi Özbay, İlçe Emniyet Müdürü Tolga Sipahi, İlçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı Musa Ünsal, Muhtarlar Derneği başkanı Naci Kızılkaya ve muhtarlar, Ziraat Odası başkanı Haydar Gürsu Fatsa-Ünye Çevre ilçeler Sehit ve Gazi Aileleri Dayanışma  Derneği başkanı Adem Çiçek ve vatandaşlar katıldı.
 Rutin olarak bundan sonra her hafta Cuma günü ziyaretlerini sürdüreceklerini belirten Kaymakam Yaran; kırsal kesimin karşılaştığı sorun ve sıkıntılarının çözümü ve sorunların yerinde tespiti amacıyla vatandaşlarla buluşmalara devam edeceklerini,  ziyaret ettiği yerlerde  muhtarından sorunları hakkında bilgiler alarak vatandaşlarla da  buluşup, kendisine iletilen sorun ve talepleri dinlediklerini’ belirtti.
Makamda oturmak yerine her zaman sahada olmayı tercih ettiğini ifade eden Kaymakam Yaran, “kırsalda vatandaşlarımızın  karşılaştığı sorunları yerinde görürseniz çözüm üretmeniz daha kolay ve hızlı olur. Bu nedenle her fırsatta kırsalımızı ziyaret edeceğiz. Bu ziyaretlerimiz aralıksız olarak devam edecek. Biz devlet olarak vatandaşımızın ayağına gideceğiz ” ifadelerini kullandı. 
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Mahalle muhtarı İlhan Uslu ise, bizleri ziyaret ederek taleplerimizi dinleyen, devletin sıcaklığını vatandaşına hissettiren başta Kaymakamımız Ömer Lütfi Yaran olmak üzere beraberindeki  ekibine  Yassıtaş mahallesi sakinleri adına teşekkür etti.
Haber: Muharrem Göç

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde