29 Mart 2024

BOKSUN ALTIN KIZI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA DAMGA VURDU

  • PDF

GAMZE SOĞUKSU ALTIN MADALYA KAZANDI

Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığının 2020 yılı faaliyet programında yer alan Üst Minik, Yıldız ve Genç Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Çankırı’da yapıldı.
 
Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Gamze Soğuksu başarılı müsabakalar sonrasında elde ettiği altın madalya ile Türkiye Şampiyonu olurken camiaya büyük gurur yaşattı.
 
56 ilden toplam 578 sporcunun katıldığı şampiyonada 51 kg'da Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü adına mücadele eden Gamze Soğuksu yaptığı 5 maçın tamamında rakiplerine üstünlük sağlayarak altın madalyayı almaya hak kazandı. Bu başarı ile boks milli takımına adını yazdıran Soğuksu ayrıca üçüncü kez Türkiye şampiyonu oldu.
 
Gamze Soğuksu şampiyona sonrasında yaptığı açıklamada bundan sonraki hedefinin ise milli takım forması ile Avrupa şampiyonluğunda madalya kazanmak ve ülkemize gurur yaşatmak olduğunu belirtti.
 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ise yaptığı açıklamada Gamze Soğuksu’yu tebrik ederek milli takım forması altında en iyi mücadeleyi sergileyeceğine inandığını söyleyerek, “Sporcumuzdan başarı bekliyoruz. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak ülke sporuna olan katkılarımız devam edecek” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde