19 Mart 2024

ÇALIŞMALAR YERİNDE İNCELENDİ

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) tarafından Altınordu ilçesi Sırrıpaşa Caddesi’nde sürdürülen altyapı çalışmasını yerinde inceledi.

Yapılan incelemelere Genel Sekreter Coşkun Alp’in yanı sıra OSKİ Genel Müdürü Murat Us, Genel Müdür Yardımcısı Doğangün Çiflik, Planlama Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Nurettin Karagöz ile Düz Mahalle Muhtarı Hakan Cemal Aydın ve Şarkiye Mahalle Muhtarı Emre Yayla ile çalışmaları sürdüren teknik müdürler ve şefler katıldı.

YAĞMUR SUYU VE KANALİZASYON HATLARININ İMALATI SÜRDÜRÜLÜYOR

Gece geç saatlerde yapılan incelemelerde Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Alp ve OSKİ Genel Müdürü Us teknik personelden; 511 metre yağmur suyu hattı, 483 metre kanalizasyon hattı, 40 adet parsel bağlantısı ve 17 adet kanalizasyon bacası imalatının tamamlandığının bilgisini aldı. Çalışmaların yapıldığı bölgenin mahalle muhtarlarına da altyapı yatırımıyla ilgili bilgi verildi. İnceleme ziyaretinde özellikle bölge esnafının mağduriyet yaşamaması için akşam saatlerinde başlayan çalışmaların sabahın erken saatlerine kadar sürdürüldüğüne dikkat çekildi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde