29 Mart 2024

İKİNCİ EL AÇIK OTO PAZARI ÇOK GÜZEL BİR ETKİNLİK

  • PDF
AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve İlçe Başkanı İsa Yüksel ile birlikte Fatsa Galericiler Derneği tarafından Özel Sanayi Sitesi’nde haftanın bir günü açılan İkinci El Oto Pazarına bir ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyarete Belediye Başkan Yardımcıları Ruhi Özbay ve Ercan Yurttaş’da eşlik ettiler. AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve İlçe Başkanı İsa Yüksel ile birlikte İkinci El Oto Pazarında Galericiler Derneği Başkanı Hikmet Zerey eşliğinde tüm esnafları ve araç sahiplerini ziyaret ederek sohbet ettiler. 
“AHİLİK KÜLTÜRÜNE BENZER BİR KÜLTÜRDE BU İŞİN GERÇEKLEŞMESİ MUTLULUK VERİCİ BİR OLAY” 
Ziyaret sonunda bir açıklama yapan AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, “Fatsa ilçemizde son bir aydır Özel Sanayi Sitesinde civar ilçelerimizin de katılımlarıyla ikinci el oto pazarı açılıyor. Hem güzel bir hafta sonunu değerlendirmek anlamında hem de galerici esnafının sorunlarını dinlemek anlamında güzel bir ziyaret oldu. Öncelikle belirtmek isterim ki Galericiler Derneğinin açtığı ikinci el açık oto pazarı çok güzel bir şeye vesile olmuş. Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyarette oto galericilerimizin bir yer sorunu olduğu konusunda bir bilgi edinmiş bulunuyoruz. Fatsalı galericilerin bu oto pazarına kahır ekseriyetinin katılımını görmekten mutlu olduk. Araba ihtiyacı olan vatandaşlarımızın bu ihtiyaçlarını gidermeleri anlamında açık oto pazarı çok güzel bir etkinlik. Bu ticarette Ahilik kültürüne benzer bir kültürde bu işin gerçekleşmesi mutluluk verici bir olay. Araba ihtiyacı olan herkesi Fatsa açık oto pazarına davet ediyorum.
 
Fatsa Galericiler Derneği Başkanı Hikmet Zerey’de ziyaretlerinden dolayı Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve İlçe Başkanı İsa Yüksel’e teşekkür ederek, “Özellikle Galericiler Sitesi’nin ilçemize kazandırılmasında konusunda Milletvekilimizin bizlere büyük desteği olacağına inanıyoruz.” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde