16 Nisan 2024

“BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ!”

  • PDF
Yönetime geldikten bu yana toplumun her kesimi ile iletişim önemseyen, değerli bulan anlayışla çalışmalarını yürüten Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar; birlikte, istişare ile yönetmenin Fatsa’ya değer katacağını ve bu değerin her kesime fayda sağlayacağını özellikle ve hassasiyetle dile getirdi. Başkan İbrahim Etem Kibar Fatsa Kamu Kurumlarını ziyaret ederek istişareler ve tespitlerde bulundu. Başkan Kibar, “Her problemin muhatabı biz olacağız” sözünü yineleyerek, “Kurumlarımızla diyaloglarımızı ve çalışmalarımızı üst düzeyde sürdürmeye devam ediyoruz.” dedi.
Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Belediye Başkan Yardımcıları Ercan Yurttaş ve Ruhi Özbay ile Tapu Müdürü İhsan Köroğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Metin Kırışak, Vergi Dairesi Müdürü. Sosyal Hizmetler Müdürü Mehmet Ekici ve son olarak İlçe Sağlık Gurup Başkanı Dr. Işıl Aralan’ı ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde Başkan Kibar, resmi kurum müdürleri ile istişarelerde bulunularak yapılan çalışmalar ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde ve tespitlerde bulundu.
“İSTİŞARE KÜLTÜRÜ DEĞERLİ ve SÜREKLİKİĞİ ÖNEMLİ” 
 
Ziyaretler sonunda bir açıklama yapan Başkan Kibar; “Kamu Kurumlarımızla her zaman iş birliği içerisinde çalışma-larımızı gerçekleştiriyoruz. Ortakla-şa yaptığımız etkinliklerimizle her zaman faydalı işler yapmaya çalışıyoruz. Bu birlikteliğimizi gerçekleş-tirdiğimiz ziyaretlerimizle istişare ediyor, pekiştiriyoruz. Fatsa’mıza katkı sağlayacak olan her türlü projenin ve çalışmanın arkasında yer alıyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizi daha güzel hale getireceğiz.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde