18 Nisan 2024

MİLLETVEKİLİ ERGÜN TAŞÇI:“SORUNLARIN TAKİPÇİSİYİZ”

  • PDF
Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve AK Parti İlçe Başkanı İsa Yüksel S.S. 16 No’lu Sanayi- Kurtuluş Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine ziyarette bulundu.
 
AK Parti İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette, Milletvekili Ergün Taşçı dolmuş esnafının sorunlarını ve taleplerini dinledi.
Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Fatsa’nın sorunlarının takipçisi olduklarını ve esnafın her daim yanında olduklarını dile getirdi.
 
Kooperatif üyelerinin de yoğun katılım sağladığı ziyarette konuşan, S.S. 16 No’lu Sanayi- Kurtuluş Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Necati Efe, “Bu ziyareti düzenleyen Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’a ve ziyaretimize gelen Milletvekilimiz Ergün Taşçı’ya çok teşekkür ederim. Belediye Başkanımız göreve geldiği günden itibaren Fatsa’nın sorunlarını çözmek amacıyla gerekli çalışmaları yürütüyor. Dolmuş kooperatifimize önceki ziyaretlerinde dile getirdiğimiz ve sonrasında bizlerin ilettiği sorunlara anında müdahale ederek çözüm önerilerinde bulundu. Dolmuş güzergâhlarımızda kullanılan yolların durumu çok kötüydü ve vatandaşlarında büyük şikâyetleri bulunuyordu. Sorunlarımız karşısında anında çalışmalar başlatıldı ve yollar onarıldı. Belediye Başkanımız Fatsalıların sorunları karşısında özveriyle çalışarak bizleri gururlandırıyor. Milletvekilimize ve Belediye Başkanımıza destekleri ve sorunlarımıza çözüm oldukları için kooperatifimiz adına teşekkür ederim.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde