29 Mart 2024

BAŞKAN GÜLER TALİMAT VERDİ! FATSA MEYDANI SÜRECİNDEN ÖNCE HİZMETE GİRECEK

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Fatsa Cumhuriyet Meydanı’nda sona gelindi. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatı ile hızlandırılan projenin Kasım ayının 15’i gibi hizmete sunulması planlanıyor.

İnşaat alanında incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkilisinden çalışmalarla ilgili bilgi alan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun, Fatsa Cumhuriyet Meydanı’nın 100 araçlık otoparkı, sosyal alanları ve modern görünümüyle hem gençlere hem çocuklara hem de ailelere hitap edecek muhteşem bir alan olacağını söyledi.

“MEYDAN HALKIN BULUŞMA NOKTASI OLACAK”

Fatsa Cumhuriyet Meydanı inşaatını Kasım ayının 15’i gibi bitirmiş olacaklarını belirten Olgun, “Fatsalıya 1750 m² hemzemin alan oluşturacağız. Cumhuriyet Meydanı’nda fıskiyeleri ile renkli ışıklı gösteri yapabilen 5 tane havuz olacak. Ahşap oturma gruplarının yer alacağı projede Fatsalı hemşehrilerimiz deniz manzarasının keyfini sürecek. Bu meydan çok yönlü toplantıların yapıldığı, insanların bir araya gelip sohbet ettiği bir yer olacak. Fatsa halkına hayırlı olsun” dedi. “HEM GENÇLERE HEM ÇOCUKLARA HEM DE AİLELERE HİTAP EDECEK”

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in Fatsa Cumhuriyet Meydanı’na gösterdiği hassasiyet ile sürecin hızlandırıldığını söyleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun, “Bu gerçekten anlamlı projelerden bir tanesi. Çok şükür Fatsa’ya güzel bir meydan oluşturmuş olduk. Özellikle çocuklarımız su oyunları parkı olan kısımda çok eğlenecekler. Fatsa Cumhuriyet Meydanı hem gençlere hem çocuklara hem de ailelere hitap eden bir alan olacak. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde