29 Mart 2024

ORDU’DA BİR İLK

  • PDF
Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), ekim ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.
 
Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 57 madde görüşüldü. 38 madde kabul edilip karara bağlanırken 20 madde incelenmesi ve etüt edilmesi için İhtisas Komisyonuna havale edildi.
Genel Sekreter Coşkun Alp, Büyükşehir Belediyesi olarak ulaşımla ilgili vatandaşları ve şoför esnafını rahatlatacak önemli kararlar aldıklarını söyledi.
 
Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, “UKOME bünyesinde aldığımız kararlar doğrultusunda ilimizin ulaşım alanında ihtiyacı olan düzenlemeleri tek tek hayata geçiriyoruz. Acil olarak alınması gereken kararlarla ilgili de Ulaşım ve Trafik Düzenleme Komisyonu kuruyoruz. Bu sayede acil durumlar karşısında aylık toplantıları beklemeden karar alabilme imkânımız olacak. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın rahat etmeleri için elimizden geleni hep birlikte yapmaya devam ediyoruz” dedi.
“İLÇELERDE TRAFİK DÜZENLEMESİ YAPILDI”
 
Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Ulaşım Koordinasyon Merkezi Toplantısı’nda Altınordu, Ünye, Fatsa, İkizce, Akkuş ve Kabadüz ilçelerinin trafik düzenlemesi yapıldı. Düzenleme gereğince bu ilçelerin cadde ve sokaklarında trafik ile ilgili yeni çalışmalar yapılacak.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde