19 Mart 2024

ORDU ŞEHİDİNE AĞLADI

  • PDF
Hakkari'de yürütülen operasyonda bölücü terör örgütü PKK mensupları tarafından askeri araca yapılan saldırıda ağır yaralan ve kaldırılıdığı
 
GATA Askeri Hastahanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Salih Altuntaş, Aybastı ilçesinde binlerce vatandaşın katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı.
Hakkari'nin Şemdilli İlçesi kırsalında 9 Temmuz tarihinde PKK'lı teröristler tarafından gerçekleştirilen hain saldırıda ağır yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Salih Altuntaş tedavi gördüğü hastahanede şehit oldu.
 
ASKERİ UÇAKLA 
GETİRİLDİ
Piyade Sözleşmeli Er Salih Altuntaş'ın şahadet haberi Aybastı ilçesindeki ailesine askeri erkan tarafından verildi. Kenan ve Sayma çiftinin 5 çocuğundan birisi olan Şehit Piyade Sözleşmeli Er Salih Altuntaş'ın ay yıldızlı bayrağa sarılı naaşı gece Askeri Uçak ile Ordu-Giresun Havalimanına getirildi.2 yıldır görevde olan Piyade Sözleşmeli Er Salih Altuntaş için Aybastı ilçesinde tören düzenlendi.
 
"ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ"
Aybastı ilçesi, İmam Hatip Lisesi bahçesinde binlerce kişinin katıldığı cenaze namazında vatandaşlar tek bir ağızdan "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganları atıldı. Düzenlenen Cenaze törenine, Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Milletvekilleri, Askeri Erkan, Şehit Ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Öğle namazı sonrası düzenlenen cenaze töreninde ilk olarak şehit Piyade Sözleşmeli Er Salih Altuntaş'ın öz geçmişi okundu.Helalik alınmasının ardından kılınan cenaze namazı sonrası şehit Altuntaş göz yaşları ile Aybastı Uzundere mahallesi aile kabristanlığına defnedildi.
Son Güncelleme: Cuma, 19 Temmuz 2019 09:20

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde