19 Mart 2024

“FATSA BELEDİYESPOR İÇİN BİR ÇALIŞMA VAR MI, YOK MU?”

  • PDF
Fatsa Belediye spor Konusu ile İlgili MHP İlçe Başkanı Murat Kaçak suskunluğunu bozdu. Henüz kayyım tarafından yönetilen ve borcundan dolayı kimsenin ilgilenmeye cesaret edemediği Fatsa Belediye spor için tanınan sürenin sonuna gelindi. Buna rağmen, konu ile ilgili herhangi bir çalışma yapılıp yapılmadığı hususunda hala ses çıkmamasına MHP İlçe Başkanı Murat Kaçak yaptığı bir açıklamada ateş püskürdü.
Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Kaçak, istişare kültürü ile Fatsa’mızı hep birlikte yöneteceğiz diyenler, bugün eskilerin yaptığı gibi kendi aralarında kısa paslaşmalar yaparak bu şehri ve bu şehrin değerlerini yönetmeye çalışıyorlar. Şeffaflık bu değil diye yazdı.
MHP İlçe Başkanı Murat Kaçak’ın açıklaması şöyle; Yetkililerin son duyurusuna göre FATSA BELEDİYE SPOR'UMUZ için yarın (05 Haziran 2019) son gün, şimdi soruyorum?
1- Fatsa Belediyesi yetkilileri bir çalışma içinde mi? Eğer öyle ise bundan kamuoyunun neden haberi yok? 2- Yeni bir yönetim hazırlanıyor mu? Eğer böyle bir çalışma yapıyorsanız bu hususu Siyasi Partiler, Sivil Toplum Örgütleri, Oda ve Borsa vs. Fatsa'mızın ileri gelenleri ile paylaştınız mı? 3- Esnaflardan telefon ile FATSA BELEDİYE SPOR'a yardım diye para talebinde bulunulduğu doğrumu? Eğer bu hususlar böyle ise yenilerde eskiler gibi kendi aralarında kısa paslaşarak bu şehri ve bu şehrin değerlerini yönetmeye çalışıyorlar demektir. Unutulmaması gereken bir şey olduğunu ben yine buradan hatırlatayım. Söylediğiniz istişare kültürü ile yönetmek ve şeffaf olmak böyle bir şey değil. benden hatırlatması.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde