28 Mart 2024

YALIKÖY’DE COŞKULU KABOTAJ BAYRAMI

  • PDF
Fatsa Belediyesi organizesinde Yalıköy mahallesi sahilinde düzenlenen 1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramı etkinliklerinin akşamki bölümünde Karadeniz müziğinin sevilen sanatçı Resul Dindar sahne aldı.
  Yalıköy mahallesinde bu zamana kadarki en yoğun katılımlı Denizcilik ve Kabotaj bayramı olarak belirtilen konsere yaklaşık 5 bin kişi katıldı. 
  Sevgi gösterileri ile Yalıköy’de sahneye çıkan Resul Dindar birbirinden güzel şarkılarla coşkulu kalabalığa unutulmaz bir gece yaşattı. 
  1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramı etkinliklerinin konser bölümüne Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Hilmi Güler’de katıldı.
“ADINA YAKIŞIR BİR KABOTAJ DÜZENLEYECEĞİMİZİN SÖZÜNÜ TUTMAKTAN MUTLUYUZ”
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar düzenledikleri konsere katıldığı için sanatçı Resul Dindar’a çiçeğini takdim etmek için sahneye çıktığı sırada yaptığı konuşmada, “Seçim çalışmalarımız esnasında Yalıköy mahallemizde geleneksel hale gelen 1 Temmuz kabotaj bayramı etkinliklerini adına yakışır bir şekilde düzenleyeceğimizin sözünü vermiştik. Yalıköy sahilimizde gündüz bölümünde birbirinden güzel yarışmalar ile kabotaj bayramımızın ruhuna yakışır bir şekilde programlarımızı gerçek-leştirdik akşamında ise Karadeniz müziğinin gönüllere taht kuran Resul Dindar konseri ile programımızı taçlandırmayı planladık. Bu kalabalıkla etkinliklerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz.” dedi.
 
“EN ŞANSLI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIYIM”
   Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Hilmi Güler’ de sahneye gelerek sanatçı Resul Dindar’a plaket takdim etti. Başkan Güler burada yaptığı kısa konuşmada kendisini bu kadar coşkulu kalabalık karşısında en şanslı Büyükşehir Belediye Başkanı olarak gördüğünü ifade ederek, “Yalıköy’de çok güzel bir gün ve akşamında muhteşem katılımlı bir konser oluyor. Herkesin 1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramını kutluyorum.” diye konuştu. 
  Karadeniz müziğinin sevilen sesi Resul Dindar’da konserinin sonunda yaptığı konuşmada bu güzel etkinliği düzenleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve ekibine teşekkür ederek, “Fatsa’yı çok seviyorum. Harika bir ortamda konser vermekten son derece mutluyum. İnşallah bir daha Fatsa’ya gelirim.” dedi.
 
YALIKÖY DOLMUŞÇULAR KOOPERATİFİ  1 DAKİKA ARAYLA SEFER YAPTI
Diğer yandan Yalıköy Dolmuşçular Kooperatifi en kalabalık 1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramı olarak söylenen etkinliklere vatandaşların hem Fatsa’dan Yalıköy’e hem de konser sonunda Yalıköy’den Fatsa’ya sorunsuzca gidebilmelerini sağlamak için için 1 dakika arayla araç kaldırdığı öğrenildi. Dolmuşçu esnafları rekor katılımdan dolayı bir gün de olsa yüzlerinin güldüğünü söylediler.
Son Güncelleme: Çarşamba, 03 Temmuz 2019 07:35

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde