28 Mart 2024

İBB SEÇİMİ DOLAYISIYLA MURAT KAÇAK’IN BASIN AÇIKLAMASI

  • PDF

İstanbul, Büyükşehir Belediye Başkanını seçmek üzere 23 Haziran 2019 tarihinde sandık başına gitmiş, oyunu kullanmış ve tercihini yapmıştır. Seçimler sonucunda kazanan, Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu olmuştur. Şahsım ve temsil ettiğim Fatsa MHP İlçe başkanlığı yönetim kurulu olarak kendilerini kutluyor, hayırlı olmasını diliyorum.

Bizler, Milliyetçi Hareket’in neferleri, bu davaya inanmış ve sonuna kadar bu uğurda cansiperane çalışmaya yemin etmiş, liderine sadakatle bağlı özde ülkücüler olarak, yenikapı ruhuna bağlı kalacağımız sözünü veren liderimizin emriyle, ittifak adayımız için ne gerekiyorsa onu fazlasıyla yapmış bulunmaktayız. Ordu ili nüfusunun yoğun olduğu İstanbul’da Milletvekilimiz Sayın Cemal Enginyurt, İl Başkanımız Sayın Köksal Yılmaz ve Fatsa ilçe yönetimi olarak bizler, nerede bir hemşerimiz var didik didik aradık ve Cumhur İttifakı adayımız için günlerce çalışarak destek istedik. Gerekeni yapmış olmanın huzuru ile, sözü İstanbul seçmenine bıraktık.

Sandıktan çıkan sonuç Millet İttifakı adayının kazandığı yönünde olmuştur. Öncelikle bu sonucun, İstanbulumuza ve tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu sonucun nedenleri ve niçinleri gayet açık ve nettir. Açıkça bilinmelidir ki, konunun muhatabı Milliyetçi Hareket Partililer asla değildir. İttifak ortağımız parti yetkililerinin bir an önce, şapkalarını önüne alıp enine boyuna meseleyi irdelemeli ve çözüm noktasında ivedi tedbirler almalıdır.

Seçim sonucunun böyle tecellisinde de bir hayır aramak gerektiğine inanıyorum. Yüce milletimiz bu sonuçla bir şey anlatmak istemiştir. Verilen mesajın alınması ve iyi analiz edilmesi gerekmektedir. Sonucunda elde edilen kazanımlar milletimizin lehine olacaktır.

İBB seçimleri sürecinde beraber gece gündüz demeden İstanbul sokaklarında koşuşturan Milletvekilim Cemal Enginyurt, İl Başkanım Köksal Yılmaz, Fatsa teşkilatı yönetim kurulu arkadaşlarım ve diğer ilçelerimizin başkanları, Ordu ilimizin Ak Partili Milletvekilleri, belediye başkanları ve yönetimine, her gittiğimiz noktada bizlere kucak açan, kapılarını açan, misafirperver Ordulu hemşerilerimize çok teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde