28 Mart 2024

FATSA BELEDİYESİ GIDA FUARINDA

  • PDF
Ege Fuarcılık tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Ordu Fuar Günleri" başladı. Fatsa Belediyesi Altınordu ilçesindeki Ordu Büyükşehir Belediyesi fuar alanında Ordu Ulusal Fuar Günleri 19. Karadeniz Sanayi ve Ticaret Fuarı, 11. Yapı Dekorasyon Ürünleri ve Doğalgaz Fuarı ve 5. Gıda Tarım ve Hayvancılık İhtisas Fuarı’ndaki yerini aldı.
Fuarın açılış törenine, Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adem Atik, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selahattin Aydın, Altınordu Belediye Başkan Vekili Ahmet Akyurt, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, protokol üyeleri, firma temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
“FATSA OSB'DE İNANILMAZ BİR YATIRIMCI İLE KARŞI KARŞIYAYIZ”
 
Ordu Fuar Günleri açılış töreninde bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, ”Ordu'muz giderek gelişiyor, büyüyor,  serpiliyor ve Karadeniz'de bir yıldız doğuyor. Önümüzdeki 10 yıl içerisinde kimsenin tahmin edemeyeceği büyüklüğe ulaşacak. Bunu birkaç sebeple söylüyorum. Birincisi; Ünye OSB'nin bütün sorunlarını çözdük. Bu sene alt yapı ihalesine çıkıyoruz. İkincisi; Fatsa OSB'de inanılmaz bir yatırımcı ile karşı karşıyayız ve orada asıl sorunu çözme noktasında ilerliyoruz. Üçüncüsü ise; Ordu OSB ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu. 
 
Geçen yıl ve bu yıl turizmde devam eden bir artış olduğuna vurgu yapan Vali Yavuz,
“Geçen sene yabancı turist sayısında yüzde 64'lük bir artışla 112 bin rakamına ulaştık ve toplamda da 850 bin rakamını gerçekleştirdik. Bu yılda yabancı turist sayımızı 200 bine doğru götürüyoruz. Alt yapısı ve üst yapısıyla, kültürel dokusuyla, nezaketli, zerafetli, girişimci insanıyla biz bu şehri önümüzdeki 10 yıl içerisinde Karadeniz'de parmakla gösterilen lider bir şehir haline getireceğiz. Başta büyükşehir belediye başkanımız, milletvekillerimiz ve çok kıymetli iş adamlarımızla beraber bu yolculuğu hep beraber tamamlayacağız. Dolayısıyla umudumuz, planımız, projemiz var” dedi. 
Düzenlenen fuarların yararlarına dikkat çeken Vali Seddar Yavuz, "Fuarcılık hepimiz acısından, iş dünyası açısından, şehrimizin tanıtılması, mal ve hizmetlerin insanlarla buluşması bakımından fevkalade önemli. İnanıyorum ki, bu fuarlar artarak devam eder ve şehrimizde hak ettiği yerde olur” diyerek konuşmasını tamamladı.
Konuşmaların ardından “Ordu Fuar Günleri’nin açılış kurdelesi Vali Seddar Yavuz ve diğer protokol üyeleri tarafından kesildi.
Vali Seddar Yavuz, Ege Fuarcılık tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Ordu Fuar Günleri’nin açılış töreninin ardından fuara katılan firmaların, kurumların stantlarını gezerek bilgi aldı.
  
Fatsa Belediyesi fuarda 3 personeli ile ilçenin tanıtımına ilişkin geniş bir tanıtım faaliyeti yürütüyor. İlçenin doğal güzellikleri, tarihi ve turistik yerlerinin fotoğrafları bulunan stantda fuara katılımcılar tarafından ilgiyle inceleniyor
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde