28 Mart 2024

İLK İFTAR RAMAZAN SARAYINDA

  • PDF
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Ramazan ayının ilk akşamında iftarını Ramazan Sarayında vatandaşlarla birlikte açtı.
  Başkan Kibar’a, Ak Parti İlçe Başkanı İsa Yüksel, Belediye Başkan Yardımcıları Ruhi Özbay, Ercan Yurttaş ve belediye meclis üyeleri de eşlik ettiler. 
  Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve  Ak Parti İlçe Başkanı İsa Yüksel iftarlarını açmadan önce vatandaşlara yemek dağıtımında bulundular.
  İftar yemeği öncesi Sahil Büyük Cami Din Görevlisi Ahmet Özay kuran tilavetinde bulundu. İlk iftar yemeğinin yenilmesinin ardından semazen gösterisi düzenlendi.
  Program daha sonra sinema salonunda da devam etti. Komedi skeç, Hacivat Karagöz  ve Meddah gösterileri ilgiyle izlendi. Özellikle komedi skeç ve Hacivat Karagöz oyununda çocukların çok eğlendiği gözlendi. 
 
“ETKİNLİKLERİMİZ 29 GÜN BOYUNCA SÜRECEK”
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar program sonrası yaptığı açıklamada, “Ramazan ayı boyunca Kültür Sarayımızın adını Ramazan Sarayı olarak değiştireceğiz demiştik. 
Mübarek ramazan ayının ilk akşamında hemşeh-rilerimizle birlikte iftarımızı açtıktan sonra programlarımız başladı. Semazen gösterisi, Hacivat Karagöz oyunu, çocuklarımız ve yetişkinlerimiz için salonlarımızda çeşitli etkinlikler yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Ramazan ayının ruhuna uygun olarak 29 gün boyunca etkinliklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz inşallah. İlerleyen yıllarda Ramazan ayında daha güzel etkinliklerimiz olacak” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde