28 Mart 2024

“BAŞKAN KİBAR YARDIMCILARINI ATADI”

  • PDF
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, belediye başkan yardım-cılarına Yardım-cılıklarına Mimar Ruhi Özbay ve Mali Müşavir Ercan Yurttaş’ı atadıklarını açıkladı. Başkan Kibar Belediye Başkan Yardımcılarının atanmasına ilişkin bir açıklama yaptı.
31 Mart yerel seçimlerinde Fatsa Belediye Başkanlığını açık oy farkı ile kazanan İbrahim Etem Kibar, göreve başladıktan sonra belediye içerinde liyakat sahibi kişileri göreve getirerek hizmetin kalitesini gözle görülür farkla artırmaya başladı.
 
Bu bağlamda Belediye Başkan Yardımcılıklarına Mimar Ruhi Özbay ve Mali Müşavir Ercan Yurttaş atandı.
“FATSA BELEDİYESİ LİYAKAT VE EHLİYET SAHİBİ KADROLARLA YÖNETİLECEK”
Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar, titiz bir çalışma ve geniş kapsamlı istişareler sonucunda Başkan Yardımcılarını belirlediklerini ifade ederek, “Mimar Ruhi Özbay ve Mali Müşavir Ercan Yurttaş’ı Başkan Yardımcılarım olarak atamalarını yaptım. Fatsa’mız için hayırlı olmasını diliyorum. "Liyakat ve ehliyet sahibi olmaları ayrıca, sahip oldukları bilgi ve birikimleri ile ortaya koyacakları hedefler ve ortak aklı önceleyen anlayışları sayesinde Fatsa’mıza değer katacaklarına inanıyorum” dedi.
“FATSA’DA ADETA GÖNÜLLERİN FATİHİ OLACAĞIZ” 
Tecrübeleri ile Fatsa’nın beklentilerine cevap verebilecek yardımcıları ile Fatsa’mıza hizmet yolunda emin adımlarla yürümeye devam edeceklerini belirten Başkanımız Kibar, “Hemşerilerimizin daha iyi hizmetlerle buluş-turulmasını ve her alanda yaşam şartlarının iyileştirilmesini Belediye olarak çok önemsiyoruz. Belediyecilik anlayışımız bu temele yaslanıyor.” diye konuştu. Fatsa’nın temel sorunlarını çözerek, ülkemizde adından söz ettiren bir Fatsa kuracaklarına işaret eden Başkanımız Kibar, şöyle devam etti: "2023 vizyonu ile seçim çalışmaları boyunca işaret ettiğimiz 'gönül belediyeciliği' anlayışımız ile Fatsalının gönlüne dokunacak, gönüller arasında köprüler kuracak, sağlam ilişkiler inşa edecek olan her bir çalışanımız, Fatsa’da adeta gönüllerin fatihi olacaklardır” dedi.
 
“GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURDUK VE KURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
 
Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar, seçim çalışmalarında Fatsalıların yoğun sevgisiyle karşılandığını ve bunun seçimden sonrada devam ettiğini söyleyerek, “Tevazu, samimiyet, gayret ile ‘Belediye İşi Gönül İşi’ diyerek çıktığımız bu kutlu yolda, belediye meclis üyelerimiz ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahalle mahalle, ev ev gezerek, en ücra köşesinde ulaşılamaz denilen gönüle dahi dokunarak, halkımızın elinden tutarak, kucaklayarak, gönülden gönüle köprü kurarak, kardeşlik, birlik, beraberlik içinde birlikte yöneteceğimiz bu şehrin insanlarına olan vefa borcumuzu hizmet ederek vatandaşlarımızı mutlu ederek ödeyeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.
 
“TÜM TECRÜBE BİLGİ VE BİRİKİMİMİ FATSA VE FATSALI İÇİN KULLANACAĞIM”
 
Fatsa Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Mimar Ruhi Özbay ise yaptığı açıklamada, “Sayın Başkanımızın çizdiği hedefler doğrultusunda, üstlenmiş olduğumuz misyon ve 2023 vizyonu ile Fatsa’mızın geleceğini yeniden inşa edeceğiz. Biz bu onurlu yolculuğa Fatsa’mızın geleceğine hizmet etmek için çıktık. Sayın Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’a beni bu göreve layık gördüğü için kendisine teşekkür ediyorum. Tüm tecrübe bilgi ve birikimimi Fatsa ve Fatsalı için kullanacağım” dedi.
 
Ruhi Özbay, 1982 Fatsa doğumlu. İlk ve orta öğretimimi Fatsa’da tamamladı. 2008 yılında Doğu Akdeniz üniversitesi mimarlık fakültesinden mezun oldu. Bazı özel firmalarda çalıştıktan sonra, kendi proje ofisini açtı. Özbay, Evli ve bir çocuk babasıdır.
 
“HİZMETİN BİR PARÇASI OLACAĞIM İÇİN GURURLUYUM”
 
Diğer Başkan Yardımcısı Ercan Yurttaş’ da yaptığı açıklamada, “Bu göreve layık görülmem beni ziyadesi ile memnun etmiştir. Sevinçliyim çünkü Fatsa’ya hizmet edeceğim, gururluyum bu onurlu hizmetin bir parçası olacağım, umutluyum çünkü İbrahim Etem Kibar ile çalışacağım” diye konuştu.
Ercan Yurttaş 1970 Fatsa doğumlu. İlk, orta ve lise eğitimini Fatsa’da tamamladı. Mali müşavir olan Ercan Yurttaş, Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda çeşitli görevlerde bulundu. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde