18 Nisan 2024

BEYTULLAH GEÇTAN: “AYBASTILILAR MUTLU OLSUN DİYE ÇALIŞACAĞIZ”

  • PDF
Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, “AYBASTILILAR MUTLU OLSUN DİYE ÇALIŞACAĞIZ” dedi.
Aybastı’da yerel seçimlerde en yüksek oyu alarak hem belediye başkanlığında hem de belediye meclis üyeliğinde iki defe rekor kırdıklarını ifade eden Başkan Beytullah Geçtan; “İlçemiz de bizden rekor hizmet bekliyor” diyerek hizmet için kolları sıvadığının altını çizdi.
Hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğumuz Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, ziyaret esnasında şu açıklamalarda bulundu, “ Öncelikle, Fatsa Yeni Haber Gazetesi ailesine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. 31 Mart seçimlerinde Cumhur ittifakının adayı olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından görev-lendirildim. Hamdolsun Aybastı tarihinin en yüksek oyunu alarak hem belediye başkanlığında hem de belediye meclis üyeliğinde iki defe rekor kırdık. İlçemizde bizden rekor hizmet bekliyor. Mazbatamızı aldık, meclis toplantımızı gerçekleştirdik. 
Büyükşehir Bele-diyemiz, 4 milletvekilimiz ile beraber 12 bakanımız ve Cumhurbaşkanımızla bir-çok şeyin üstesinden geleceğiz. Memleketimiz bizden hizmet bekliyor, tevazu ve samimiyetle insanların gönlüne girmeye çalışacağız” dedi. 
Aybastı’ya hizmet için kolları sıvayan Beytullah Geçtan, “hizmet beklemez” diyerek ilerleyen süreçteki projelerinden bahsetti; “Perşembe yaylamız bir dünya markasıdır. Türkiye kano şampiyonasının bir kısmının Aybastı yaylasında yapılmasıyla ilgili Kano Federasyonuyla protokol yaptık. Perşembe yaylamızın festivalinde kano etkinliği de olmasını istiyoruz. Vaatlerimden biri okullarımıza birinci sınıftan on ikinci sınıfa kadar robotik kodlama atölyesi kurmaktı. Şu anda öğretmen eğitimlerini gönderdik. Aybastı Fen Lisesine robotik kodlama atölyemizi kuracağız. Kütüphane sözü vermiştik. Onlarında müjdesini birkaç gün içinde vereceğiz. Ben eğitimciyim, insanlar eğitimle değişecek, gelişecek. Yol çalışmalarımız ve ihalelerimiz sürecek. Gölköy - Aybastı arasındaki kötü virajlar kaldırılacak. Aybastı Çevre Yolu projesi ile ilgili çeşitli işlemleri gerçekleştirmiştik. Çevre yolunu da bitirirsek yollarla ilgili sıkıntıları aşmış olacağız. Bakanlık düzeyinde de doğalgaz ile ilgili söz aldık. Aybastı için bir diğer önemli ve öncelikli projemiz Kültür Merkezi yapımıdır. Kültür merkezi altında da bir otopark projemiz vardır. Aybastı için çalışacağız, Aybastılılar mutlu olsun diye çalışacağız. 
Önümüzde uzun ve güzel bir süreç var. Faydalı işlere imza atmaya gayret göstereceğiz. Aybastı - Kabataş arası yol yapımı ihale edildi ve çalışma ivedilikle başlayacak. Büyükşehir Belediyemizle uyumlu çalışmalarımıza önem vereceğiz. Küçük Sanayi Sitemizin inşaatının altyapı ve harfiyat çalışması için büyükşehir belediyemizden araç isteyeceğiz” dedi. 
YENİ HABER
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde