29 Mart 2024

ŞEFİK SOYTÜRK OĞLUNU EVLENDİRDİ

  • PDF
Fatsamızın sevilen simalarından, uzun yıllar (20 yıl) Fatsalılar Otobüs işletmesinde idarecilik yapan Fatsa siyasetinde  Doğruyol Partisi kurucu üyeliği ve yönetim kurulu üyeliliği görevlerinde bulunan Şefik SOYTÜK oğlunu evlendirdi.
Hidayet, Yüksel YILMAZ çiftinin kızı Berna ve Nevin, Şefik SOYTÜRK çiftinin oğlu Yiğithan Ruşen masal gibi bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler.
 
Çiftin kına gecesi, 5 Nisan 2019 Cuma günü Ziyafet Restoran’da gerçekleşti. Çok sayıda davetlinin katıldığı kına gecesinde, misafirler müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.
6 Nisan 2019 Cumartesi günü Yalçın Otel’de gerçekleşen düğün töreninde ise çiftin mutluluğu gözlerinden okundu. 
Yılmaz ve Soytürk aileleri misafirlerle yakinen ilgilenirken, çocuklarının mürüvvetini görmekten dolayı yaşadıkları mutluluğu şu sözlerle ifade ettiler; “ Berna kızımız ve Yiğithan oğlumuz hayatlarını birleştirme kararı aldılar. Bizlerde aileleri olarak her zaman destekçileri ve mutluluklarının şahidi olacağız. Düğün törenimize katılan tüm davetlilerimize teşekkür ediyoruz.” Dediler.
Oldukça heyecanlı görünen Berna ve Yiğithan ise; “ Ömrümüz boyunca unutmayacağımız güzelliklerle dolu bir düğün oldu. Bizler çok mutluyuz. 
Darısı tüm bekar arkadaşlarımızın başına” dediler.
Fatsa Yeni Haber gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyor, Yılmaz ve Soytürk ailelerini tebrik ediyoruz. 
YENİ HABER

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde