29 Mart 2024

Adıgüzel’den 5S-2T Formülü

  • PDF
CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Adıgüzel, kültürden sanata, ulaşımdan tarıma bir dizi projesini 5S 2T başlığı altında açıkladı.CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Adıgüzel, Ordu Kültür ve Sanat Sarayı’nda  (OKSM) düzenlediği toplantı ile projelerini açıkladı.
 Ordu’nun 52 olan plakası olan 52’den yola çıkarak projelerini 5S ve 2T ile simgeleştiren Adıgüzel,  projelerini sağlık, sosyal projeler, su-imar-yol çevre, sanayi iş-ekonomi, spor, tarım ve turizm başlıkları altında topladı. Adıgüzel’den önce konuşma yapan CHP Ordu İl Başkanı Yusuf Furtun ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun birer konuşma yaparak seçimi kazanarak kötü gidişata son vereceklerini söyledi.                  
 
 CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adıgüzel’in projeleri içinde çevre-ve imar vurgusu, kadın hastanesi, halk kart-genç kart, Turnasuyu Vadisinin korunması, Perşembe-Bolaman bisiklet yolu, Altınordu-Ünye üstü açık otobüs turu, Ordu feribotu ve Ordsupor’un kurtarılması dikkat çekti. Adıgüzel, projelerin sonunda CHP ve İyi Parti’nin ilçe adaylarını da tanıttı.   
 
Toplantının son bölümünde barkovizyondan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Ankara Adayı Mansur Yavaş’ın, İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu’nun ve CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel’in Mustada Adıgüzel için gönderdikleri destek videoları yayınlandığı esnada salondaki coşku had safhaya çıktı.  
haber merkezi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde