18 Nisan 2024

“BU BİRLİKTELİKLERLE FATSA PARLAYAN BİR YILDIZ OLACAK”

  • PDF
AK Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar, beraberinde AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel  ile Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi’yi makamında ziyaret etti. 
Ziyareti esnasında çeşitli istişarelerde bulunan Belediye Başkan Adayı Kibar ile FATBO Başkanı Feyzi, fındık ürünü hakkında da bir sohbet gerçekleştirdiler.  
Ziyaret esnasında konuşan Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar şu ifadelerde bulundu; “Öncelikle misafirper-verliğinizden ötürü teşekkür ederim. Gerek Fatsa Ziraat odası başkanlığı yaparken, bir kurum temsilciliğinin ötesinde bir abi kardeş ilişkisi kurarak memleketimizde üreticinin hakkını beraber savunduğumuzu düşünüyorum. Borsaya her yaptığımız ziyarette sanki kendi kurumumuza geliyormuş gibi hissediyorduk. Bu günkü bulunduğumuz konumda da yine aynı duyguları taşıyoruz. Allah izin verirde 31 Mart’ta Belediye Başkanlığı koltuğuna oturursak bölgemizde alışılagelmişin dışında tüm Sivil Toplum Kuruluşlarının el ele verdiği, Fatsa’mızın marka şehir olma haline geldiği bir yönetim anlayışı sergilemek istiyoruz.  Bu birlikteliklerle Fatsa’nın parlayan bir yıldız olacağını düşünüyorum. 
Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren FATBO Başkanı Ali Feyzi; “Fatsa Belediye Başkan Adayı Sayın İbrahim Ethem Kibar’ın başkan seçildiği takdirde fındığı bölgemizde güzel yerlere taşıyacağına inanıyorum. 
Fatsa’mızı hep birlikte, beraberlik örneği sergileyerek en iyi noktalara taşıyacağımızı biliyorum. Hepimiz bu sorumluluğun bilincindeyiz. Bir belediye başkanı şehrin ticaretinden de siyasetinden de kendini sorumlu hissetmesi lazımdır. 
Hepimizin kazancı, karı ve zararı belediye başkanımızı doğrudan ilgilendirmelidir. Bizim kurumumuzun ana konusu fındıktır. Umarım fındık önümüzdeki sezonda üreticilerimizin yüzünü güldürür” dedi.  
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde