29 Mart 2024

ŞAHİN, SEÇİM ÇALIŞMALARINA FATSA'DAN BAŞLADI

  • PDF
Saadet Partisi'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin, Fatsa ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışına katıldı.Saadet Partisi İl Başkanı Erkan Temiz, İlçe Başkanı İsmail Koçan ve Saadet Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Akot ile partililer tarafından karşılanan Şahin, burada vatandaşlara hitap etti.Ordu'nun insanıyla ve coğrafyasıyla güzel bir memleket olduğunu ifade eden Şahin, seçenlerin değil, seçilenlerin yaptığı hatalar yüzünden Ordu'nun geri kaldığını söyledi.Ordu'nun derelerinden koku geldiğinin yapılan araştırmalar neticesinde kendisine sunulduğunu belirten Şahin, "İnsanlar ne düşünüyor, ne söylüyor, bu bizim için çok önemlidir. Biz Ordu'da ve Türkiye'de siyaseti layıkıyla yerine getiren insanlar olarak, hiç bir zaman yanlış tercih yap-tığımızı düşünmüyorum. Yalnız tercih edilenlerin her zaman doğru yaptığını söyleyemiyorum. Halkımız her zaman doğru tercih yapmıştır ama tercih edilenler zaman zaman hatalar yapmıştır. Yapılan bir raporda Fatsa ilçemizdeki Elekçi Deresinin koku verdiğine ilişkin bir vatandaşımız görüş paylaşmış. Ordumuzun tüm dereleri temiz olmalı ve kirlenmemeli. 
Güzel ordu ifadesi diyebilmemiz için Ordu'yu temiz kılmalıyız." dedi.Büyükşehir Belediye Başkanı olması halinde tüm belediye başkanlarına eşit mesafede olacağını dile getiren Şahin, "Bizler köylerimizi canlandırmaz isek ilerleyen günlerde ıspanak ve pancar kuyruğuna gireriz. 
Sanal olarak köylerimizi mahalle yaptık demekle hiç bir şey çözülmez. Şehrin imkanlarıyla köylerimizin de buluşması gerekir. Köydeki üretimi devam ettiremez isek köylerimiz biter. Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmem halinde tüm ilçelerimizin belediye başkanlarına eşit mesafede olacağım. A partili veya B partili ayrımı yapmayacağım ve demokrasi içinde Ordumuzu geliştireceğiz." diye konuştu.
Konuşmanın ardında SKM'nin açılışı gerçek-leştirildi.Açılışın ardından Ilıca eski belediye başkanı Ahmet Altuntaş'ın annesi Şahinde Altuntaş'ın cenaze merasimine katılan Şahin,merasimin ardından calısmalarına Ordu'da devam etmek üzere Fatsa'dan ayrıldı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde