28 Mart 2024

ŞAHİN'DEN GÜLER'E CEVAP GECİKMEDİ FETÖ "VIZ GELİR, TIRIS GİDER"

  • PDF
Hilmi Güler’in “Ordu Pensilvanya’dan yönetil-meyecek” açıklamasına da cevap veren İdris Naim Şahin, “Kendisini belediye başkanı olmayacağının varsayımı üzerinden bir değerlendirme yapmış herhalde. Sataşma, suçlama psikolojisi ile konuşmuş.” dedi.Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin katıldığı televizyon programında PKK’dan FETÖ üyesi suçlamasına, Hilmi Güler’in iddialarına kadar gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.
PKK’nın elinden alındığını söyleyen Şahin, “benim bakanlık dönemi 18 ay 20 gündür rakamları ortadadır istatistikler ortadadır insanlar yalan söyleyebilir. Ama doğruyu söyle doğru söyle ben bile bilmediğim bir takım o kadar büyük gerçekler var ki o kısa dönemde. Bu ülkenin ülke bütünlüğünü tehlikeye sokan bölücü örgüt yerle bir tarumar edilmiştir. tabuta mezara defnedileceği esnasında da tabuttan elimden alınmıştır Bu kadarını da söyleyeyim burada müsaade edilirse. “FETÖ’NÜN MAĞDURUYUM”
Saadet Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şahin FETÖ üyesi olduğu şeklindeki iddialara da cevap verdiği cevapta, “Yarası olan gocunur. Bırakın FETÖ'nun üyesi FETÖ'cülük hadisesinin bırakın sanığı FETÖ’nün mağduruyum. Bakanlık döneminde birkaç dosyada suçtan zarar gören konumundayım. Yani mağdur konumundayım. O dosyalar devam edip gidiyor. Benimle ilgili bugüne kadar başlamış başlatılmış bir yargılama süreci yok. Ama yargısız infazla karşı karşıyayım”
“HİLMİ GÜLER NEYİ KASTEDİYOR AÇIKLASIN”
AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in “Ordu Pensilvanya’dan yönetilmeyecek” açıkla-masına da cevap veren Şahin, “Sayın Hilmi Güler Pensilvanya’dan yönetil-meyecek derken, kendisini Belediye Başkanı olmayacağının varsayımı üzerinden bir değerlendirme yapmış herhalde. Sataşma, suçlama psikolojisi ile konuşmuş. Eğer kendisi Belediye Başkanı seçileceğini inanıyorsa ki inanması lazım. (Beni İnanıyorum) O zaman acaba Pensilvanya'dan yönetilme itham ile karşı karşıya mı hissediyordur kendisini? Onun mu açıklamasını yaptı? Yoksa seçilememesi halinde bir başkasının seçilecek olması üzerine (Muhtemelen Sayın Adıgüzel adaydı, ben o zaman aday değildim) başka belediye başkan adayı mı, onların mı Pensilvanya’yla bağlantısını ifade etti bilemiyorum. Ama şahsımla ilgili söylenen açık bir ifade var. ‘İdris Naim Şahin değerli bir arkadaşımızdır gibi bir ifadesi var. Hangisinden hangi anlamı çıkaralım bilmiyorum. Açık olan alanlar çıkarıyor teşekkür ederim. Benim içinde çok değerli bir arkadaşımdır. Ama Pensilvanya meselesi belediye başkanı kendisi süreceğine göre doğrusu neyi kastetmiştir ben de merak ediyorum. Açıklarsa bende bütün kamuoyu Ben de memnun olurum.” şeklinde konuştu.
 “EKREM DUMANLI BANA GÖRE HAİNDİR”
2014 yılında ziyaret ettiği Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı hakkında da konuşan Şahin, “Ekrem Dumanlı benim ziyaret ettiğim günde polis tarafından savcılığa götürme sürecinde o suçlama ile bağlantılı olarak bir gün gözaltında kaldı ve serbest bırakıldı. Herhangi bir suçlama olmadığını biliyorum. Ama aynı Ekrem Dumanlı bugün için hain darbe teşebbüsü ile bağlantılı olarak suçlanmaktadır ve hain darbe teşebbüsü suçundan aranmaktadır. Kaçaktır kaçmaması gerekirdi. Eğer kendine güveniyorsa bu ülkeye gelip yargılanmayı tercih etmesi gerekirdi. 2014 ortamında şartlarında Ekrem Dumanlı Zaman Gazetesi'nde Yazı İşleri Müdürü olarak bir gün gözaltında kalmış. Benim burada yaptığım değerlendirme tamamen 2014'ün Aralık ayına göredir. 2016 hain darbe girişiminde eğer Ekrem Dumanlı'nın bir dahli varsa ki bende var olduğu kanaatindeyim. O hain ve onun gibi hainler mümkünse yurtdışından derdest edilip bu ülkenin yargılanmalıdırlar”.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde